Απόβαση Αλ Πατσίνο στη ρομαντική Βενετία

12:46 1/9/2014 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΗ εμφάνιση (με το αμόρε) του σταρ στο διάσημο φεστιβάλ και τα φλας στο κόκκινο χαλίΑπόβαση Αλ Πατσίνο στη ρομαντική ΒενετίαΔευτέρα, Σεπτέμβριος 1, 2014 - 12:41

Για «Οσκαρ» είναι το φετινό 71ο Fεστιβάλ Βενετίας, τουλάχιστον από την άποψη της παρουσίας μεγάλων σταρ, που δεν διστάζουν να εκμεταλλευτούν τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού και τις πρώτες του φθινοπώρου για να κάνουν εντυπωσιακές

εμφανίσεις στην πόλη των δόγηδων.

Στο Λίντο ήδη έχουν δώσει το «παρών» οι Κατρίν Ντενέβ, Οουεν Ουίλσον, Μισέλ Πικολί, Κιάρα Μαστρογιάνι, Λαρς φον Τρίερ, Ούμα Θέρμαν, Εμα Στόουν, αλλά και η Αλεσάντρα Αμπρόσιο. Ομως την παράσταση έκλεψε, όχι άδικα, ο Αλ Πατσίνο. Το νεανικό «ροκάδικο» look του, το γεγονός ότι εμφανίστηκε με πολύ πυκνά και μαύρα μαλλιά και το ότι είναι πιο κοντός από την αγαπημένη του, κάτι το οποίο μάλλον τον ενοχλεί, συζητήθηκαν. Ο 74χρονος σταρ έγινε αντικείμενο ένθερμων εκδηλώσεων από το λεγόμενο ασθενές φύλο, ωστόσο εκείνος έδειξε ακόμα μία φορά ότι είναι «κολλημένος» με την κατά πολύ νεότερή του Λουσίλα Σόλα.

Ο γόης σταρ δεν δίστασε να μιλήσει για την κατάθλιψη. Αλλωστε και στις δύο ταινίες του -το «Manglehorn» του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν και το «The Humbling», του Μπάρι Λέβινσον- υποδύεται ανθρώπους που έχουν κατάθλιψη. Ο ίδιος πάντως υποστήριξε ότι η ζωή είναι μικρή για να μην τη χαιρόμαστε κι είπε πως ποτέ δεν αντιλήφθηκε να είναι καταθλιπτικός. Εμμονή ωστόσο με το ύψος του μάλλον έχει.

Δεν εξηγείται διαφορετικά το ότι έχει ζητήσει από την αγαπημένη του να στέκεται λίγο πιο πίσω του ή με τέτοιο τρόπο ώστε να μη φαίνεται πως είναι ψηλότερη από εκείνον. Λέγεται μάλιστα ότι φοράει παπούτσια με εσωτερικά τακούνια, ώστε να παίρνει μπόι.

Η έτερη «κλασική αξία» της γενιάς του Πατσίνο, η Κατρίν Ντενέβ, εντυπωσίασε χωρίς καν να προσπαθήσει. Η ντελικάτη παρουσία της μέσα στη μακριά μοβ τουαλέτα με την οποία εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί ήταν αρκετή για να αστράψουν τα φλας. Γεμάτη αυτοπεποίθηση, η 70χρονη σταρ παρακολούθησε την προβολή της ταινίας «Three Hearts», στην οποία υποδύεται τη μητέρα της Σιλβί (Κιάρα Μαστρογιάνι) και της Σοφί (Σαρλότ Γκενσμπούργκ).

Εντυπωσιακή, αν και λιτή, ήταν επίσης η εμφάνιση της Ούμα Θέρμαν, που έφθασε στη Βενετία με τα τρία παιδιά της όχι επειδή πρωταγωνιστεί σε κάποια από τις ταινίες που διαγωνίζονται, αλλά για να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του πρώην συζύγου της Ιθαν Χοκ στην ταινία «Good Kill», που διεκδικεί τον Χρυσό Λέοντα. Τα φλας μαγνήτισε και η μούσα του Λανς φον Τρίερ στο «Nymphomaniac», Σαρλότ Γκενσμπούργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα