Αποκάλυψη Αλβέρτου! Πώς ο θάνατος της Γκρέις Κέλι άλλαξε τελείως τον Ρενιέ

ΚΟΣΜΟΣΑποκάλυψη Αλβέρτου! Πώς ο θάνατος της Γκρέις Κέλι άλλαξε τελείως τον ΡενιέΤρίτη, Σεπτέμβριος 12, 2017 - 16:58

«Τον επηρέασε βαθιά... δεν ήταν ποτέ ξανά ο ίδιος άνθρωπος». Σε μια σπάνια συνέντευξή του, ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό μιλά για το πόσο βαθιά «τραυματική» ήταν -κυρίως- για τον πατέρα του Ρενιέ η απώλεια της μητέρας του Γκρέις Κέλι.

Τριάντα πέντε χρόνια μετά το τραγικό τροχαίο, μιλώντας σε αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή, ο 59χρονος μονάρχης του Μονακό εξήγησε πόσο δύσκολα πέρασε και η μικρότερη αδελφή του Στεφανί,

η οποία ήταν μαζί με τη μητέρα του στο αυτοκίνητο κατά το δυστύχημα τον Σεπτέμβρη του 1982. «Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να ανακάμψει. [...] Ηταν μια πολύ οδυνηρή ανάμνηση γι' αυτήν. Της πήρε αρκετά χρόνια να συμβιβαστεί με την απώλεια. [...] Ο πόνος να είσαι στο αυτοκίνητο με τη μητέρα μας και να μην μπορείς να τη βγάλεις έχει εντελώς διαφορετικό αντίκτυπο».

Ο Αλβέρτος μίλησε και για τον τρόπο με τον οποίο πληροφορήθηκαν την τραγωδία. Η βασιλική οικογένεια έπαιρνε το πρωινό της όταν ο Ρενιέ μπήκε στην τραπεζαρία και τους είπε ότι είχε γίνει ένα ατύχημα. «Βασικά, είπε ότι έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο, γιατί η μαμά και η Στεφανί είχαν ένα ατύχημα. Χωρίς να το σκεφτώ, τον ακολούθησα, όπως και η Καρολίνα, και σίγουρα ήταν μια σοκαριστική στιγμή».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποκάλυψη Αλβέρτου Πώς, Γκρέις Κέλι, Ρενιέ,apokalypsi alvertou pos, gkreis keli, renie