«Απογείωση» στο... κρεβάτι

ΚΟΣΜΟΣ«Απογείωση» στο... κρεβάτι Δευτέρα, Σεπτέμβριος 11, 2017 - 16:22

❱❱ Η Σάιρους παρομοίωσε το αμόρε της με Κονκόρντ

Τη γνωστή για τις προκλητικές εμφανίσεις της Μάιλι Σάιρους κατάφερε να κάνει να κοκκινίσει η Ελεν Ντε Τζένερις, ρωτώντας τη για τη σεξουαλική ζωή της μπροστά στη γιαγιά της. Παρά την αρχική παγωμάρα της, όμως, η ποπ σταρ δεν δίστασε να παρομοιάσει τον αρραβωνιαστικό της Λίαμ Χέμσγουορθ με το πανίσχυρο αεροπλάνο Κονκόρντ στο κρεβάτι, κάνοντας μάλιστα χιούμορ για την... ταχύτητά του.



Η κορυφαία παρουσιάστρια της αμερικανικής τηλεόρασης άρχισε τη συνέντευξη, κάνοντας στην 24χρονη τραγουδίστρια ερωτήσεις από τεύχος του περιοδικού «Cosmopolitan» της δεκαετίας του '70.

«Θα παίξουμε το παιχνίδι των ερωτήσεων για τη σεξουαλική ζωή σου με τον παρτενέρ σου» άρχισε να λέει η Ντε Τζένερις, με τη Σάιρους να τη διακόπτει αναφωνώντας ότι στο κοινό βρίσκεται η γιαγιά της. Κατακόκκινη η ποπ σταρ προσπάθησε να αστειευτεί, λέγοντας ότι έτσι και αλλιώς η γιαγιά της δεν θα άκουγε την απάντησή της, λόγω ηλικίας. «Απλώς αστειεύομαι, μπορείς να ακούσεις διότι έχω μικρόφωνο» πρόσθεσε αμήχανα, στρεφόμενη προς τη γιαγιά της.

«Το σεξ με τον σύντροφό σου μοιάζει με τρενάκι λούνα παρκ, με πολυτελή κρουαζιέρα ή με ταξίδι σε αεροπλάνο Κονκόρντ;» ρώτησε η ΝτεΤζένερις αμέσως μετά. «Με αεροπλάνο Κονκόρντ» απάντησε με σιγουριά η Σάιρους, σπεύδοντας να προσθέσει με νάζι ότι είναι... γρήγορο, επειδή εκείνη είναι πολύ καλή στο σεξ.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα