«Απόδραση» Καραμανλή

15:08 3/9/2016 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗ«Απόδραση» ΚαραμανλήΣάββατο, Σεπτέμβριος 3, 2016 - 15:00

Στιγμές χαλάρωσης στην Ψέριμο πέρασε με την οικογένειά του ο Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην πρωθυπουργός «πετάχτηκε» στο νησί του νοτιοανατολικού Αιγαίου από την Κω, όπου παραθέριζε μαζί με τη σύζυγό του Νατάσα και τα παιδιά του Αλέξανδρο και Αλίκη, για να κάνει τα μπάνια του στις υπέροχες, ήσυχες ακρογιαλιές με τη λευκή άμμο και τα κρυστάλλινα νερά και να απολαύσει τις τοπικές σπεσιαλιτέ.

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον κ. Καραμανλή το περασμένο Σάββατο στην ταβέρνα Μανωλάς, όπου συνοδευόταν από τον πρώην υπουργό και βουλευτή

Δωδεκανήσου Γιάννη Βαληνάκη.

Ηταν ηλιοκαμένος, φορούσε μια λευκή μπλούζα polo και γκρι καπέλο, και χαμογελούσε πλατιά σε όσους τον πλησίαζαν και τον χαιρετούσαν.

Η παρέα παρήγγειλε παραδοσιακούς θαλασσινούς μεζέδες και κοκκινιστό κατσικάκι Ψερίμου, όλα μαγειρεμένα από τα χέρια της κυρα-Φωτεινής. Σύμφωνα με το kalymnos-news.gr, το γεύμα συνοδεύτηκε από σταφύλια, σύκα και φραγκόσυκα, αλλά και από φανουρόπιτα, λόγω της γιορτής του αγίου Φανουρίου.

Διακοπές

Λίγο μετά τις 18.00 ο Κώστας Καραμανλής και η παρέα του αναχώρησαν για να επιστρέψουν στην Κω. Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε τις διακοπές του από το Ποσείδι Χαλκιδικής, κατόπιν βρέθηκε στη Σκόπελο, όπου συνάντησε τους προσωπικούς φίλους του Βάκη Φραντζή και Τέλη Θωμόπουλο, και στη συνέχεια επέστρεψε στη Χαλκιδική, στο εξοχικό σπίτι του κουμπάρου του Σταύρου Λαζαρίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα