Από το πλευρό του Απόστολου Γκλέτσου στην άγρια ζούγκλα του reality «Nomads»

SHOWBIZΟι τρεις ομάδες που θα βρεθούν αντιμέτωπες: Οι διάσημοι, οι πρωταθλητές και οι πολυταξιδεμένοιΑπό το πλευρό του Απόστολου Γκλέτσου στην άγρια ζούγκλα του reality «Nomads»Πέμπτη, Σεπτέμβριος 28, 2017 - 15:27

❱❱ Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, υπεύθυνος Νεολαίας στο κόμμα του Γκλέτσου, ταξίδεψε στις Φιλιππίνες

ΑΠΟ ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Από το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου,

στο reality επιβίωσης του ΑΝΤ1. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος ανέλαβε την περασμένη χρονιά τη θέση του υπευθύνου Νεολαίας στην Τελεία, αναχώρησε το βράδυ της Τρίτης για τις Φιλιππίνες μαζί με τους άλλους 20 συμμετέχοντες στο «Nomads».

Ο 27χρονος καλογυμνασμένος νεαρός από τη Μάνη είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας, έχει ασχοληθεί ενεργά με το μόντελινγκ καταγράφοντας επιτυχημένες συνεργασίες με διεθνείς οίκους μόδας, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει ποδόσφαιρο στις ομάδες του Χαϊδαρίου, της Προοδευτικής, του Εθνικού και του Ατρομήτου Πειραιά, καθώς και της τσεχικής Ζενίτ Κάσλαβ. Ο Παναγιώτης είναι ανιψιός του Νίκου Φρονιμόπουλου, συνεργάτη και στενού φίλου του Απόστολου Γκλέτσου. Ο θείος του, λοιπόν, ήταν εκείνος που τον έφερε σε επαφή με τον αρχηγό της Τελείας. Και κάπως έτσι η θέση του υπευθύνου Νεολαίας του κόμματος κρίθηκε ιδανική για εκείνον, καθώς πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο, που θέλει να αγωνιστεί για τον τόπο του και μπορεί να προσελκύσει κι άλλους ανθρώπους της γενιάς του στην εν λόγω παράταξη. Για τους επόμενους τρεις μήνες, πάντως, ο Βασιλάκος θα αγωνίζεται στο εξωτικό νησί Palawan, στις Φιλιππίνες, θέτοντας ως στόχο το μεγάλο έπαθλο του «Nomads», δηλαδή τα 150.000 ευρώ.

Στο «Nomads» θα παρακολουθήσουμε 21 παίκτες, έτοιμους να ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια! Χωρίζονται σε τρεις ομάδες (επτά στην καθεμία), με διαφορετικές ονομασίες και χρώματα.

H πρώτη ομάδα είναι ο «Ωκεανός», με χρώμα το μπλε, και αποτελείται από άτομα που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στον χώρο του αθλητισμού. Η δεύτερη ομάδα είναι η «Φωτιά», με χρώμα το κόκκινο, και απαρτίζεται από πρόσωπα της showbiz. Η τρίτη και τελευταία ομάδα είναι η «Ζούγκλα», με χρώμα το πράσινο. Σ' αυτήν θα δούμε ανθρώπους-πολίτες του κόσμου, με διαφορετικά ενδιαφέροντα και εξαιρετικές αθλητικές ή πνευματικές επιδόσεις. Ενας από αυτούς είναι και ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος διατηρεί σχέση με το μοντέλο Ντιάνα Χομπτζίλα και ασχολείται επαγγελματικά με τις αγοραπωλησίες ακινήτων σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να ταξιδεύει συχνά. Στην ίδια ομάδα είδαμε έκπληκτοι και την ηθοποιό Νατάσα Καλογρίδη, η οποία πληροφορηθήκαμε πως ζήτησε η ίδια να ακολουθήσει τους πολίτες του κόσμου, καθώς είναι κι εκείνη πολυταξιδεμένη.

Παίκτες

Στην ομάδα «Ωκεανός» συμμετέχουν οι αθλητές Μιχάλης Ζαμπίδης, Βάσω Μιλλούση, Γιώργος Κατσινόπουλος, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Ολγα Πηλιάκη, Νίκος Παπαδόπουλος και Δήμητρα Φραντζή. Στη «Φωτιά» ξεχωρίζουν ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος πέρυσι είχε καταδικάσει την απόφαση του πρώην συμπαρουσιαστή του στο «World Party» να αναλάβει την παρουσίαση του «Survivor», η Αποστολία Ζώη, ο Μάνος Πίντζης, ο Νίκος Αναδιώτης, η Χριστίνα Κολέτσα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαντώ Γαστεράτου.

Τέλος, στη «Ζούγκλα» -πέρα από τον Βασιλάκο και την Καλογρίδη- ανήκουν οι Κωνσταντίνος Οροκλός, Φώτης Φιλιππόπουλος, Ειρήνη Ζάχου, Εύη Ιωαννίδου και ο κολυμβητής Λευτέρης Παρασκευάς, ο οποίος το 2014 συμμετείχε στο ARCH ΤΟ ARK, τον μεγαλύτερο σε απόσταση αγώνα τριάθλου στον κόσμο.

Ξεκίνησε από το Λονδίνο τρέχοντας 140 χλμ., κολύμπησε στη Μάγχη 34 χλμ. και συνέχισε με ποδήλατο μέχρι το Παρίσι. Κατόπιν έγινε ντοκιμαντέρ και μπήκε στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

NomadsΠαναγιώτης ΒασιλάκοςΤελείαΑπόστολος ΓκλέτσοςΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα