Απίτευτο! Sex με θηλυκό ρινοδέλφινο

17:15 2/2/2015 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΑπίτευτο! Sex με θηλυκό ρινοδέλφινοΔευτέρα, Φεβρουάριος 2, 2015 - 17:09

Επί έναν ολόκληρο χρόνο είχε σεξουαλικές σχέσεις με θηλυκό δελφίνι, καθώς εκείνο τον... αποπλάνησε. Ο ισχυρισμός ανήκει στον 63χρονο σήμερα Μάλκολμ Μπρένερ, που υποστηρίζει ότι ερωτεύτηκε την Ντόλι (ρινοδέλφινο που ζούσε στο θεματικό πάρκο Floridaland, στη Σαρασότα) μετά το συστηματικό φλερτ της! Το «ειδύλλιό» τους περιγράφεται με κάθε λεπτομέρεια από τον ίδιο στη νέα ταινία με τίτλο «Dolphin Love», που έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Slamdance, το οποίο πραγματοποιείται στη Γιούτα.

«Aρχισα να την τρίβω στη ράχη της, ακολουθώντας τη φορά προς την ουρά της. Καθώς την έτριβα η Ντόλι άρχισε αργά να γυρίζει ανάσκελα» περιγράφει ο ίδιος μπροστά στην κάμερα, ενώ -σύμφωνα με ιστοσελίδα που επικαλείται τη μαρτυρία ανθρώπων οι οποίοι είδαν το ντοκιμαντέρ- προχωράει σε λεπτομερή περιγραφή της σεξουαλικής επαφής τους.

Σε συνεντεύξεις που έχει δώσει στο παρελθόν για τη συνουσία του με το θηλυκό δελφίνι (έχει αποτελέσει ήδη και το αντικείμενο νουβέλας με τίτλο «Wet Goddess») ο Μπρένερ είχε υπογραμμίσει ότι αυτή η... σχέση, που κράτησε έναν χρόνο, ήταν συναινετική.

«Υπάρχει κάτι μάλλον υπερβατικό στο να κάνεις έρωτα μ' ένα δελφίνι. Το δελφίνι έχει συνείδηση, το δελφίνι είναι ένα πολύ έξυπνο και δημιουργικό πλάσμα και το να κάνεις έρωτα μαζί του είναι μια ολοκληρωμένη πράξη» έχει δηλώσει στην εφημερίδα «Daily Mirror».

Εχει αποκαλύψει δε ότι το... φλερτ του με την Ντόλι άρχισε όταν αυτή «εκδήλωσε τις προθέσεις της», παίρνοντας τέτοια στάση που του επέτρεπε να τρίβεται πάνω της. Ο Μπρένερ δούλευε ως φωτογράφος στο εν λόγω θεματικό πάρκο, που δεν υπάρχει πια, οπότε είχε τη δυνατότητα να είναι πολύ κοντά στα ζώα και να ξεμοναχιάζει την Ντόλι όταν τελείωναν οι ώρες των επισκέψεων του κοινού.

Ωστόσο η εμπειρία του Μπρένερ δεν είναι μοναδική. Η Μάργκαρετ Χάου Λόβατ, ερευνήτρια που συμμετείχε σε πείραμα της ΝΑSΑ, έχει υποστηρίξει ότι έκανε σεξ με ένα αρσενικό δελφίνι τη δεκαετία του '60.

Keywords
Τυχαία Θέματα