Απειλούσαν με ομαδικό βιασμό την Πασχαλίδου

SHOWBIZΗ συγκλονιστική εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου (video)Απειλούσαν με ομαδικό βιασμό την ΠασχαλίδουΤρίτη, Μάρτιος 14, 2017 - 14:30

Τον εφιάλτη που έζησε ως παιδί Ελλήνων μεταναστών στη Σουηδία περιγράφει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου (φωτό) σε ένα βίντεο κατά του ρατσισμού που ανάρτησε στο facebook. Η Ελληνίδα δημοσιογράφος συγκλονίζει περιγράφοντας τις λεκτικές επιθέσεις που δέχτηκε μεγαλώνοντας στη χώρα της βόρειας Ευρώπης, αποκαλύπτοντας ότι την είχαν απειλήσει ακόμη και με ομαδικό βιασμό! «“Γουρούνι με μαύρα μαλλιά, αν δεν φύγεις από τη χώρα σε 24 ώρες, θα σκοτώσουμε εσένα και την οικογένειά σου”.

Οταν αυτό το ανώνυμο γράμμα έφτασε μέσω ταχυδρομείου στο σπίτι μου, ήμουν ένα τυχαίο 9χρονο. Ηρθα στη Σουηδία σε ηλικία έξι ετών» αναφέρει στο εν λόγω βίντεο η Αλεξάνδρα, η οποία φαίνεται ότι πέρασε πραγματικά πολύ δύσκολα μέχρι να καθιερωθεί στον επαγγελματικό χώρο της. «Είμαι ευγνώμων και προνομιούχος που δουλεύω ως δημοσιογράφος στη Σουηδία. Από την πρώτη μου μέρα στη δουλειά, 20 χρόνια πριν, με έχουν αποκαλέσει πόρνη, τσούλα, καταραμένη ξένη, αηδιαστική μετανάστρια, Εβραία, γύφτισσα, μουσουλμάνα πόρνη. Μου έχουν πει ότι θα μου κόψουν τη γλώσσα, θα μου κόψουν τα δάχτυλα, θα μου σπάσουν τα γόνατα.

Ρατσιστικά σχόλια

Οτι πρέπει να αυτοκτονήσω ή θα με σκοτώσουν αυτοί. Οτι πρέπει να γυρίσω στη χώρα μου, αλλιώς θα με στείλουν αυτοί. Με απειλούσαν με ομαδικό βιασμό και σεξουαλικά βασανιστήρια.

Υπάρχουν στιγμές που ξυπνάω το πρωί με λεκτική βία και κοιμάμαι με σεξιστικά, ρατσιστικά, εξοργιστικά σχόλια να αντηχούν στο κεφάλι μου. Οταν πήγα στην αστυνομία, μου είπαν: “Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, η απειλή είναι ανώνυμη”» συνεχίζει στο συγκλονιστικό βίντεο, που δεν άργησε να γίνει viral. Η ίδια σημειώνει στο τέλος ότι το μόνο πράγμα για το οποίο θα πρέπει να αγωνιζόμαστε όλοι καθημερινά είναι η δημοκρατία.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα