«Άγγελοι» και χωρίς μακιγιάζ

ΚΟΣΜΟΣ«Άγγελοι» και χωρίς μακιγιάζ Παρασκευή, Νοέμβριος 24, 2017 - 21:19

❱❱ Στη σκηνή της Σανγκάης οι «άγγελοι» της Victoria's Secret έδειχναν πραγματικά αψεγάδιαστοι.

Εχετε αναρωτηθεί όμως πώς είναι όλα αυτά τα μοντέλα χωρίς μακιγιάζ και μαλλί κομμωτηρίου; Οσοι σπεύσατε να προβλέψετε ότι πιθανότατα δεν θα βλέπονται κάνετε λάθος, αφού στο σύνολό τους είναι κούκλες ακόμα και όταν είναι αγουροξυπνημένες.

Η Τζάζμιν Τουκς, η Μπέλα Χαντίντ, η Λίλι Ολντριτζ, Αλεσάντρα Αμπρόζιο και η Τζόζεφιν Σκράιβερ μοιράστηκαν με τους followers

τους πρωινές selfies, φωτογραφίες μέσα από το ντους, το γυμναστήριο ή την παραλία, αποδεικνύοντας ότι στην πραγματικότητα δεν έχουν ανάγκη από μακιγιάζ.

Ο ξανθός «άγγελος» Ρόμι Στριτζντ ανέβασε φωτογραφία της προτού ακόμα πιει πρωινό καφέ, στη διάρκεια ταξιδιού της στη Νέα Υόρκη, χωρίς ίχνος make up και με το μαλλί επιμελώς ατημέλητο, ενώ η Λίλι Ολντριτζ επέλεξε να φωτογραφηθεί μετά το τέλος της γυμναστικής της για να αποδείξει ότι ακόμα και κουρασμένη είναι κούκλα.

Τέιλορ Χιλ και Τζόζεφιν Σκράιβερ διάλεξαν, αντιθέτως, να στείλουν μια πρωινή «καλημέρα» στους followers τους μέσα από τα σκεπάσματά τους, με το που άνοιξαν τα μάτια τους, τη στιγμή που η Μπέλα Χαντίντ και η Ντανιέλα Μπράγκα ανέβασαν selfies αμέσως μετά το μπάνιο τους, με βρεγμένα μαλλιά.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα