Ανεργος ζει με τον 5χρονο γιο του μέσα σε αυτοκίνητο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠΑΤΡΑΑνεργος ζει με τον 5χρονο γιο του μέσα σε αυτοκίνητοΤρίτη, Δεκέμβριος 6, 2016 - 17:04

Γροθιά στο στομάχι αποτελεί η εικόνα ενός άνεργου πατέρα από την Πάτρα και του πεντάχρονου γιου του, που έχουν κάνει σπίτι τους το αυτοκίνητό τους επειδή τους έδιωξαν από το διαμέρισμα όπου κατοικούσαν λόγω απλήρωτων ενοικίων.

Ο 35χρονος οικοδόμος έχει μείνει χωρίς δουλειά εδώ και έναν χρόνο, και μάλιστα την ίδια περίοδο η σύζυγός του και μητέρα του

παιδιού του φέρεται ότι τους εγκατέλειψε και έχει εξαφανιστεί! Μετά την έξωση αναγκάστηκε τις τελευταίες ημέρες να κοιμάται μαζί με το αγοράκι του στο όχημά του. Πολίτες που πληροφορήθηκαν το δράμα του πατέρα ενημέρωσαν τον σύλλογο «Φωτεινό Αστέρι», ο οποίος κατάφερε να εξασφαλίσει σε αυτόν και στο παιδί του ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο για δύο ημέρες.

«Καταφέραμε για τη Δευτέρα και την Τρίτη να τους κλείσουμε δωμάτιο σε ξενοδοχείο, αλλά από κει και πέρα χρειάζονται βοήθεια. Απευθύνουμε έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν να προσφέρουν ένα σπίτι και μια δουλειά στον άτυχο άνδρα για να μπορέσουν να ζήσουν αυτός και το μικρό παιδί του» είπε στην «Espresso» ο πρόεδρος του συλλόγου που βοηθά άπορες οικογένειες της Πάτρας Χρήστος Σπηλιόπουλος.

Η ιστορία του 35χρονου έγινε ακόμη πιο τραγική από τη στιγμή που, εκτός του ότι έχει να μεγαλώσει μόνος του το παιδί του χωρίς την απαραίτητη φροντίδα της μητέρας του, δεν μπορεί να του προσφέρει καν τα βασικά. «Ο πατέρας αυτός ανεβαίνει “Γολγοθά”, που είναι αποτέλεσμα της γενικής ανεργίας, ενώ στον νομό Αχαΐας η ανεργία στην οικοδομή αγγίζει το 80%. Μόνο ως όνομα έχουν μείνει οι οικοδόμοι. Φανταστείτε ότι για 1.500 μηχανικούς βγαίνουν μόνο 20 άδειες!» πρόσθεσε ο κ. Σπηλιόπουλος.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα