Ανάβει φωτιές στο Instagram η 21χρονη γαλανομάτα ανιψιά του Γιάννη Λάτσιου

SHOWBIZΑνάβει φωτιές στο Instagram η 21χρονη γαλανομάτα ανιψιά του Γιάννη ΛάτσιουΤρίτη, Μάρτιος 28, 2017 - 18:20

Μια ωραία Ελένη ομορφαίνει τη ζωή του Γιάννη Λάτσιου! Πρόκειται για την κούκλα ανιψιά του πρώην διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Ελένη Ξανθοπούλου, η οποία δημοσιοποίησε μια τρυφερή φωτογραφία μαζί του κι άθελά της «γκρέμισε» το Instagram!

Η 21χρονη γαλανομάτα φοιτήτρια θέλησε με το συγκεκριμένο

στιγμιότυπο από τις περσινές καλοκαιρινές διακοπές τους στο Καμάρι Κορινθίας να ευχηθεί στον αγαπημένο θείο της «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του! Τα δεκάδες κολακευτικά σχόλια στα social media προδίδουν ότι πρόκειται για μια καλλονή, ένα δροσερό κορίτσι που σπουδάζει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά διαθέτει το πρόσωπο και τις αναλογίες μοντέλου.

Η Ελένη Ξανθοπούλου, η οποία βρίσκεται στην Τουλούζη με το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus, είναι κόρη της Αγλαΐας Λάτσιου (σ.σ.: αδελφή του Γιάννη Λάτσιου) και του συγγραφέα και σκηνοθέτη Λευτέρη Ξανθόπουλου, με τον οποίο έχει κι έναν γιο, τον 17χρονο Κώστα.
Η γνωστή τηλεοπτική παραγωγός, η οποία φέτος είχε την επιμέλεια του σίριαλ «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα», δεν είναι τόσο φανατική του κυβερνοχώρου και σπάνια ποζάρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για την ιστορία, η Ναταλία Γερμανού, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, όλη η ομάδα του «Κους Κους» αλλά και η Ελένη Μενεγάκη, που πήρε μετεγγραφή από το κανάλι του Αμαρουσίου στον Alpha, ήταν μερικοί από τους παρουσιαστές που διαπραγματεύτηκαν οικονομικά μαζί της.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα