Άναμπελ Φούλερ: Είμαστε ψεύτες και υποκριτές

ΚΟΣΜΟΣΆναμπελ Φούλερ: Είμαστε ψεύτες και υποκριτέςΔευτέρα, Νοέμβριος 13, 2017 - 15:11

❱❱ Η ερωμένη του Νάιτζελ Φάρατζ αποκάλυψε τον 12χρονο παράνομο ερωτικό δεσμό τους, που την οδήγησε σε απόπειρα αυτοκτονίας

Τη σιωπή της σπάει η Αναμπελ Φούλερ, ερωμένη του πρώην ηγέτη του βρετανικού κόμματος Ukip, Νάιτζελ Φάρατζ.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, η πρώην βοηθός και έμπιστη του Φάρατζ μιλά για τον 12χρονο δεσμό τους, για τις σεξουαλικές συνευρέσεις τους στα γραφεία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πέρυσι, μέχρι που χώρισαν τον Οκτώβριο του 2016, και για τη μυστική επιστολή

αγάπης, όπου ο Φάρατζ τής εκδήλωνε την αφοσίωσή του «καρδιά και σώμα».

Μιλά, επίσης, για την εκδίωξή της από πάρτι του κόμματος το 2014 από την Κίρστεν, την εν διαστάσει σύζυγο του Φάρατζ, και εξομολογείται πως αυτή η σχέση την οδήγησε σε διαγνωσμένο μετατραυματικό στρες, κατάθλιψη, αυτοτραυματισμό και απόπειρα αυτοκτονίας.

Οπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», η παράνομη σχέση του Φάρατζ με τη Φούλερ, που ήταν σύμβουλός του στις Βρυξέλλες και έγραφε τους λόγους του, άρχισε το 2004. Ο παντρεμένος Φάρατζ τής επέβαλε νόμο σιωπής και τη συμβούλευε να κρατήσει το στόμα της κλειστό για να μην εκτροχιαστεί η εξέλιξη της προεκλογικής εκστρατείας του Brexit.

«Μου έλεγε να μείνω σιωπηλή και τον ρωτούσα: ''Εχετε ιδέα πόσο επώδυνο είναι;'' Εκείνος απαντούσε: ''Ναι. Είμαστε και οι δύο ψεύτες και υποκριτές, αλλά ο λόγος που έπρεπε να λέω ψέματα ήταν γιατί δεν ήθελα να βλάψω το Ukip ή τον λόγο για τον οποίο αγωνιζόμαστε''» εξομολογείται η Φούλερ, η οποία θεωρεί ότι θα έπρεπε να δείξει μεγαλύτερη υπευθυνότητα απέναντί της.

Αντιθέτως, όπως του καταλογίζει πηγή του οικογενειακού περιβάλλοντος της Φούλερ, αυτός εξακολουθούσε να της ζητάει να συνεχίζουν τη σεξουαλική σχέση τους ακόμα και αφότου αυτή είχε φτάσει στα πρόθυρα της αυτοκτονίας, ενώ δεν μπορούσε να την καλύψει συναισθηματικά.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα