ΑΚΟΥ ΝΑ... ΔΕΙΣ (28.09.15)

TV GOSSIPΑΚΟΥ ΝΑ... ΔΕΙΣ (28.09.15)Δευτέρα, Σεπτέμβριος 28, 2015 - 18:21

Οπως μάθαμε από τα «Αποκαλυπτικά», η Ελένη Μενεγάκη (φωτό) είχε παντρευτεί με τον Παντζόπουλο προτού γεννήσει, από τον Μάρτιο, και ουδείς είχε μάθει τίποτα! Και το πλέον φωτογραφημένο και διάσημο πρόσωπο της χώρας (οκ, ξέρω! Σιγά την Κίνα!) μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στα προσωπικά του και ουδείς να αντιληφθεί τίποτα!

*

Κάτι γκρίνιες τύπου «με αδικούν», «με κυνηγούν», «θέλω να μιλάω για τη δουλειά

μου και όχι για τα προσωπικά μου» καιρός να τελειώνουν, διότι όλοι σάς πήραμε είδηση!

*

Συζήτηση εκτάκτως στον ΣΚΑΪ για την παιδεία! Αν είσαι ελαφρώς βραδύνους, όπως εγώ, τι αποκομίζεις; Πως πρέπει να κλείσουν όοολα τα δημόσια ΤΩΡΑ και να αφεθεί η εκπαίδευση στον ιδιωτικό τομέα που τα κάνει όλα καλύτερα!

*

Οσα παιδάκια δεν έχουν οι γονείς τους λεφτά αγράμματα να μείνουν! Να σπουδάζουν μόνο των πλουσίων, που καταλαβαίνουν από οίκους αξιολόγησης και από μακροοικονομία από την πλευρά των τραπεζών! Ωρα είναι να θελήσουν και εμβόλια τα φτωχά!

*

Μπορεί να παρεξήγησα, διότι, ως γνωστόν, αν δεν έχεις μεταπτυχιακό στη θεωρία των οικονομικών μεγάκυκλων του Κοντραντίεφ αλλά απλά πτυχιάκια, δεν μπορείς να παρακολουθήσεις την Εύα Αντωνοπούλου (φωτό) να μουτρώνει στους συνομιλητές της, την Μπουσδούκου στο έγκυρο, ενημερωτικό σκαμπό της και τον αγαπημένο Πορτοσάλτε να κάνει άμα του λες ΣΥΡΙΖΑ σαν τους βρικόλακες που τους πετάνε αγιασμό!

*

Στην ψυχαγωγία, απ' όσες εκπομπές είναι στον αέρα αυτήν τη στιγμή, αντιλαμβανόμαστε τη διάθεσή τους να μιλάνε σαν σε προσχολικής ηλικίας παιδιά στους τηλεθεατές. Αμα δεν μας πουν «διαφημισούλες», «θεματάκια», «χεράκια» και όλα τα υποκοριστικά σε -άκι, -ούλι, -ουλάκι, -ιτσι, -άκο δεν το 'χουν σε καλό!

*

Επιτρέψτε μου έναν προσωπικό αποχαιρετισμό σε έναν συνάδελφο που έφυγε νέος, κυριολεκτικά πάνω στο πληκτρολόγιό του, το διαψευσμένο από αμοιβές, χρωστούμενα, αξιοκρατία. Ο Ηλίας Ακριβάκης συνέχιζε πάντα του να πιστεύει σε έναν καλύτερο κόσμο!

*

Σπούδασε Νομικά στην Αθήνα και δημοσιογραφία στο Λονδίνο. Δούλεψε στην «Ελευθεροτυπία» και την ΙΜΑΚΟ. Συνεργαζόταν με μεγάλα σάιτ. Εφυγε, συνάδελφοι, από μια καρδιά που σταμάτησε να χτυπά και όλοι εμείς του κειμένου, που γράφουμε για τις ζωές των άλλων, που δεν λουζόμαστε στο φως της διασημότητάς τους, του οφείλουμε ενός λεπτού σιγή στα πληκτρολόγιά μας...

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!
Η Χριστίνα Κατσαντώνη, που ήταν πάνω από 10 χρόνια στο επιτελείο του Θέμου Αναστασιάδη, ανέλαβε αρχισυνταξία στην εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού, τα Σαββατοκύριακα στο Mega.

Keywords
Τυχαία Θέματα