ΑΚΟΥ ΝΑ... ΔΕΙΣ (03.09.15)

17:47 3/9/2015 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΑπό την Αλεξάνδρα ΤσόλκαΑΚΟΥ ΝΑ... ΔΕΙΣ (03.09.15)Πέμπτη, Σεπτέμβριος 3, 2015 - 17:41

Για όνομα του Θεού πια! Σεβαστείτε αν όχι τις αρχές -κάποτε- του επαγγέλματος της δημοσιογραφίας, την αγωνία ενός λαού και ενός τόπου για ζωή και επιβίωση! Τι είναι αυτή η αναξιοπρέπεια, ο χουλιγκανισμός, η αμετροέπεια, τα υβρεολόγια, οι μαγκιές, οι αγοραίες εκφράσεις, οι καβγάδες, οι φωνές, οι προσβολές, οι εξυπνακισμοί που πρέπει να ανεχόμαστε στις πολιτικές -τάχα μου- εκπομπές!

*

Ας αναλάβουν οι

διευθυντές ειδήσεων, οι αρχισυντάκτες και τα δημοσιογραφικά επιτελεία τις ευθύνες τους στο κάτω κάτω!

*

Ο Μπογδάνος (φωτό) με την Αυλωνίτου του ΣΥΡΙΖΑ να ξεκινάνε από το «αν τη φλερτάρει» και να οδηγούνται στο ότι δεν της αρέσουν οι «κλαψιάρηδες» και στο άντρες είναι αυτοί! Ο δημοσιογράφος να λέει πως κλαίει από αγάπη για την πατρίδα και πως αυτή είναι συντηρητική! Η Σπυράκη και η Μακρή να τσακώνονται σε όποια εκπομπή εμφανιστούν. Η δεύτερη να στέλνει τους συνομιλητές της να φτιάξουν μαρμελάδες ή να τους προσβάλλει διατηρώντας την ολύμπια ηρεμία της...

*

Στην ΕΡΤ ο κύριος Παφίλης ζητούσε από τον κύριο Ψαριανό -εμφανίστηκε με χαβανέζικο πουκάμισο, λες και ήρθε κατευθείαν με την άμμο της πλαζ και τη σαγιονάρα, απέναντι στον ελληνικό λαό!- να μην πηγαίνει «πιωμένος» στις εκπομπές! Εμείς χάνουμε τις λέξεις, οι δημιουργοί όλου αυτού του αναξιοπρεπούς θέματος δεν χάνουν τον ύπνο τους από την ευθύνη, άραγε;

*

«Τα κορίτσια του μπαμπά», «Θα βρεις το δάσκαλό σου», «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο», «Λίτσα com»... Το πρωινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 παραμονές εκλογών συναγωνίζεται εκείνο του Star με τα κινούμενα σχέδια ! Ευτυχώς που δεν τους ανήκει ο «Αγνωστος Πόλεμος», γιατί τώρα θα αγωνιούσαμε για το αν θα συλλάβουν οι Γερμανοί τον Βαρτάνη...

*

Για να μην περιφρονήσω και τον Alpha και του κακοφανεί, αυτός τα πρωινά βάζει το «Θα σε δω στο πλοίο», του οποίου έχουμε μάθει από τις πολλές προβολές κάθε λιμάνι και καημό! Για να μη λέμε μόνο για το μαύρο «Ρετιρέ».

*

Stop the press: Η Ελένη Τσολάκη (κεντρική φωτό) γυρεύει -με τελειομανία- το νέο αρκουδοτράγουδο που θα χορεύει, κάνοντας την επιτυχία της και λέγοντας τον καιρό στο «Happy Day», όπως ανακοίνωσε σε κάποιο από τα social media!

*

Μιλάμε για υψηλή αισθητική, μπουζουκο-βλαχο-ποπ ευδαιμονία και πρόταση πολιτισμικού επιπέδου προχωρημένη - και είναι και νέο κορίτσι!

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!
Τη στήλη OugaChallenge ακούγεται ότι θα εντάξουν στο νέο απογευματινό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα