Αγωνία για τον Μικρούτσικο

SHOWBIZΑνησυχία στους θαυμαστές του!Αγωνία για τον ΜικρούτσικοΤετάρτη, Ιούλιος 26, 2017 - 15:01

Πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να απέχει από την περιοδεία του έργου «Ταξίδι στον Σταυρό του Νότου»

Ανησυχία για τον Θάνο Μικρούτσικο. Ο γνωστός συνθέτης είχε ανακοινώσει στις αρχές του μήνα ότι δεν θα συμμετάσχει στην περιοδεία της μουσικής παράστασης «Ταξίδι στον Σταυρό του Νότου», σε ποίηση Νίκου Καββαδία, λόγω ενός προβλήματος υγείας που προέκυψε ξαφνικά.

Για την απουσία του, μάλιστα, από το έργο-σταθμό στην καριέρα του, που άρχισε θριαμβευτικά πέρυσι στην Αθήνα

και αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύει ανά την Ελλάδα, η παραγωγός εταιρία είχε εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση: «Λόγοι ανωτέρας βίας -ένα έκτακτο πρόβλημα υγείας - τον υποχρεώνουν να παραμείνει στην Αθήνα.

Ολοι όσοι συνυπάρχουμε στη δημιουργία αυτού του ταξιδιού τού ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Πιστεύουμε ότι θα μας συναντήσει κάποια στιγμή στον δρόμο και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε...» Εκτοτε όμως δεν υπήρξε άλλη επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του σπουδαίου καλλιτέχνη, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στους θαυμαστές του.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο ίδιος δεν έμεινε στην Αθήνα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση. Απεναντίας, ταξίδεψε στο εξωτερικό. Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου, επισκέφθηκε γιατρό στη Μεγάλη Βρετανία προκειμένου να πάρει τη γνώμη του για το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Το σίγουρο είναι ότι ο Θάνος Μικρούτσικος βρέθηκε στην Αγγλία για ακόμη έναν λόγο: να παραστεί στην αποφοίτηση της μικρότερης κόρης του Αλεξάνδρας από το πανεπιστήμιο.

Η Αλεξάνδρα είναι η κόρη του δημιουργού και της συγγραφέως Μαρίας Παπαγιάννη. Οι δυο τους, μάλιστα, φωτογραφήθηκαν με υπερηφάνεια δίπλα της την ημέρα της αποφοίτησης. Να ευχηθούμε συγχαρητήρια και γρήγορα περαστικά.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα