«Αγαπημένη μας Lady D, μας λείπεις...»

15:33 2/9/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΑδημοσίευτες φωτογραφίες από την ημέρα που η πριγκίπισσα εμφανίστηκε στην ελληνική TV«Αγαπημένη μας Lady D, μας λείπεις...»Σάββατο, Σεπτέμβριος 2, 2017 - 15:00

❱❱ Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της οκτάχρονης, που το 1996, στο πλαίσιο της εκπομπής της Τζοβάννας Φραγκούλη, συνάντησε την Νταϊάνα

Από τον
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ

Μπορεί φέτος να συμπληρώθηκαν 20 ολόκληρα χρόνια από τον αναπάντεχο και τραγικό θάνατο της Νταϊάνα, της «πριγκίπισσας του λαού», ωστόσο η λάμψη της φαίνεται ότι δεν έχει ξεθωριάσει. Λες και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η γαλαζοαίματη

που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη από τον λαό, και όχι μόνο, εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στις καρδιές όσων τη λάτρεψαν.

Τα social media κατακλύστηκαν από μηνύματα αγάπης, με αμέτρητους χρήστες του διαδικτύου να μνημονεύουν τη Lady D με τον πιο συγκινητικό τρόπο. Ανάμεσά τους και η Δήμητρα Παρασκευοπούλου, η μητέρα της οκτάχρονης το 1996 Κωνσταντίνας, που στο πλαίσιο της εκπομπής «Πες το και θα γίνει» φιλοξενήθηκε μαζί με την παρουσιάστρια Τζοβάννα Φραγκούλη στο Kensington Palace από την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Με μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook, η Δήμητρα Παρασκευοπούλου, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Αγαπημένη μας Lady D, μας λείπεις... Αν ξέραμε τότε, η ευχή που θα κάναμε στο “Πες το και θα γίνει” θα ήταν να μη συμβεί αυτό το τραγικό γεγονός... Κι εσύ, Τζοβάννα Φραγκούλη, που έδωσες τόσες χαρές μέσα από την εκπομπή σου, είναι σίγουρο ότι, σαν καλή νεράιδα, θα έκανες το παν για να πραγματοποιηθεί».

Με αφορμή την 20ή επέτειο του θανάτου της πανέμορφης πριγκίπισσας, η «Espresso» παρουσιάζει αδημοσίευτο φωτογραφικό υλικό από την ημέρα εκείνη, που έμελλε να είναι η πρώτη και μοναδική φορά που η Νταϊάνα θα παρουσιαζόταν σε ελληνικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Επιθυμία

Ηταν πριν από περίπου 21 χρόνια, στις 24 Οκτωβρίου 1996, όταν η παρουσιάστρια αποφάσισε να πραγματοποιήσει την επιθυμία της -οκτάχρονης τότε- Κωνσταντίνας να συναντήσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο ξακουστό ανάκτορο, στο πλαίσιο της εκπομπής «Πες το και θα γίνει».

Οσοι έχουν δει, ύστερα από τόσα χρόνια, το βιντεοσκοπημένο υλικό της εκπομπής, καθώς και τα backstage, αναφέρουν ότι ίσως είναι η πρώτη φορά που η πριγκίπισσα έδειχνε τόσο χαλαρή, αλλά και πιο ξέγνοιαστη από ποτέ.

Ισως γιατί δεν είχε φανταστεί το τραγικό παιχνίδι που θα της έπαιζε η μοίρα δέκα μήνες μετά, στις 31 Αυγούστου 1997, όταν η λιμουζίνα όπου επέβαινε μαζί με τον αγαπημένο της Ντόντι Αλ Φαγέντ προσέκρουσε σε έναν πυλώνα της σήραγγας Αλμά στο Παρίσι. Η συνάντηση για την οκτάχρονη Κωνσταντίνα ήταν τεράστια έκπληξη, καθώς οι παραγωγοί της εκπομπής είχαν καταφέρει να κλείσουν αυτό το δύσκολο ραντεβού με μια πραγματική πριγκίπισσα, που ελάχιστοι είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν έστω και για λίγο στο πλάι της.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα