Αυτός είναι ο 66χρονος παιδόφιλος από το Ζεφύρι

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑυτός είναι ο 66χρονος παιδόφιλος από το ΖεφύριΤετάρτη, Νοέμβριος 25, 2015 - 12:21

Τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 66χρονου από το Ζεφύρι, ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και κατηγορείται ότι ασελγούσε με ιδιαίτερα άγριο τρόπο σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών, δόθηκαν στη δημοσιότητα με διάταξη του εισαγγελέα. Πρόκειται για τον Δημήτριο Λιανέρη του Ιωάννη και της Ευγενίας, που γεννήθηκε το 1949 στον Πειραιά.

Ο

66χρονος κατηγορούμενος παιδόφιλος συνελήφθη στις 9 Σεπτεμβρίου έπειτα από καταγγελία των γονιών μιας 14χρονης, με την οικογένεια της οποίας διατηρούσε φιλική σχέση! Μάλιστα, αρκετές φορές οι γονείς τού εμπιστεύονταν το παιδί τους για να πάνε στις δουλειές τους, δίνοντάς του τη δυνατότητα να θωπεύει την ανήλικη και να ασελγεί πάνω της!

Και άλλη περίπτωση

Οπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, ο 66χρονος είχε προβεί σε βαριές ασελγείς πράξεις και σε βάρος ενός άλλου κοριτσιού - και πάλι φιλικής του οικογένειας!

Οταν έγινε γνωστή η σύλληψή του, εμφανίστηκε άλλη μία κοπέλα στην Αστυνομία, ενήλικη αυτήν τη φορά, η οποία κατήγγειλε ότι όταν ήταν 13 ετών ο 66χρονος σήμερα κατηγορούμενος τη χάιδευε σε διάφορα σημεία του σώματός της και, μάλιστα, απειλούσε να τη σκοτώσει (!) αν τολμούσε να αποκαλύψει κάτι στην οικογένειά της. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, αφού σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ασέλγεια σε ανήλικους κατ' επάγγελμα και εξακολούθηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα