Αυτοκτόνησε επειδή ο γιος της αρραβωνιάστηκε κοντή κοπέλα

ΚΟΣΜΟΣΑυτοκτόνησε επειδή ο γιος της αρραβωνιάστηκε κοντή κοπέλαΠαρασκευή, Νοέμβριος 24, 2017 - 21:10

❱❱ Η... κοντή στοίχισε τη ζωή σε Κινέζα μητέρα, η οποία αυτοκτόνησε πέφτοντας σε ποτάμι, επειδή θεωρούσε πολύ μικρό το ύψος της αρραβωνιαστικιάς του γιου της.

Μάλιστα, παραλίγο να πάρει στον λαιμό της και τον πεθερό της, καθώς, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές της κομητείας Νίνγκλινγκ, ο χαροκαμένος σύζυγος της αυτόχειρα προσπάθησε να αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο, όταν έμαθε τον θάνατό της.

Η 47χρονη «κυρία

Λιν», όπως δήλωσε το γραφείο Τύπου της κομητείας, ανασύρθηκε νεκρή από τον ποταμό στις 17 Νοεμβρίου στη Νίνγκλινγκ της επαρχίας Χενάν. Οταν είδε το πτώμα της, ο 46χρονος σύζυγός της, «κύριος Γκάο», πήδηξε στο ποτάμι για να αυτοκτονήσει και τον ακολούθησε ο γιος του σε μια προσπάθεια να τον σώσει. Χρειάστηκε να επέμβουν αστυνομικοί για να βγάλουν σώους τους δύο άντρες από τον ποταμό.«Η νεκρή κυρία Λιν διαφωνούσε με τον γιο της για τον αρραβώνα του» αναφέρει η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι η αρραβωνιαστικιά του ζει στην ίδια πόλη.

«Δεν της άρεσε η σύντροφος του γιου της και υποστήριζε ότι ήταν πολύ κοντή» δήλωσαν χαρακτηριστικά οι κινεζικές Αρχές, προσθέτοντας ότι η κυρία Λιν είχε απειλήσει να αυτοκτονήσει αν ο γιος της δεν τερμάτιζε τον αρραβώνα. Το γραφείο Τύπου της κομητείας διέψευσε, δε, τις φήμες ότι η γυναίκα αυτοκτόνησε επειδή η αρραβωνιαστικιά του παιδιού της ζήτησε να πάρει προίκα ακριβό αυτοκίνητο.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα