Αυτοί που θα σύρουν τον χορό στο «Dancing with the stars 5»

TV GOSSIPΑυτοί που θα σύρουν τον χορό στο «Dancing with the stars 5»Σάββατο, Ιούλιος 12, 2014 - 13:00

Ποιοι και ποιες θα σύρουν τον... χορό στο «Dancing with the stars 5»; Το δημοφιλές σόου έχει αγαπηθεί από το κοινό, κάτι που μεταφράζεται σε υψηλή τηλεθέαση, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι της παραγωγής να ανανεώνουν το ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε χρόνο. Ετσι, τον Οκτώβριο η Δούκισσα Νομικού

θα δώσει ξανά το σύνθημα για πολύ χορό.

Οι συντελεστές του σόου έχουν αρχίσει ήδη επικοινωνία με τους σταρ που θα θελήσουν να χορέψουν από βαλς μέχρι σάλσα και φοξ τροτ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σταθμός του Αμαρουσίου έχει κάνει κρούση στις ηθοποιούς Μίνα Ορφανού, Νικολέτα Καρρά και Κατερίνα Γερονικολού, στην παρουσιάστρια Νίκη Κάρτσωνα και στον showman Τόνι Σφήνο.

Εξάσκηση

Οι τέσσερις κυρίες έχουν σχεδόν συμφωνήσει με την παραγωγή και άρχισαν κιόλας την εξάσκηση. Μάλιστα η Νικολέτα Καρρά, η οποία είχε κάνει ένα guest πέρασμα στο «Dancing with the stars 4», είχε αφήσει άφωνη την κριτική επιτροπή τόσο με τις χορευτικές της ικανότητες όσο και με το κορμί της. Από τότε λοιπόν ο Γιάννης Λάτσιος την είχε βάλει στο μάτι... ως μεγάλο αστέρι του χορού, γι' αυτό και επιδίωξε να της γίνει επίσημη πρόταση για τον νέο κύκλο της εκπομπής. Βέβαια, μέχρι να συμπληρωθεί η «χρυσή» δωδεκάδα αναμένεται να... σπάσουν τα τηλέφωνα.

Τι γίνεται όμως με τους κριτές και με το πρόσωπο του green room, δεδομένου ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα αναχωρήσει προς Mega πλευρά; Η κριτική επιτροπή θα παραμείνει ως έχει, εκτός της Κάτιας Δανδουλάκη που φαίνεται ότι αποχωρεί. Στο πόστο τους θα δούμε κανονικά τον διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιο, τον δημοσιογράφο Αλέξη Κωστάλα, τη δασκάλα χορού Γκαλένα Βελίκοβα, ενώ αναζητείται ένα τέταρτο πρόσωπο με γκελ στο κοινό.

Επίσης η παραγωγή ψάχνει και το άτομο που θα πάρει τη θέση της Ντορέττας.

Keywords
Τυχαία Θέματα