Αυστραλός βγάζει στο κλαρί (του snapchat) νεαρά κορίτσια

ΚΟΣΜΟΣΑυστραλός βγάζει στο κλαρί (του snapchat) νεαρά κορίτσιαΤρίτη, Αύγουστος 23, 2016 - 17:07

Σάλο προκαλεί Αυστραλός καλλιτέχνης, ο οποίος «διδάσκει» σε νεαρά κορίτσια πώς να γίνουν πλούσιες, πουλώντας σέξι φωτογραφίες τους και βίντεο μέσω Snapchat αντί χιλιάδων ευρώ. Ο Τζέσε Γουίλεσι από το Σίδνεϊ γύρισε ένα ντοκιμαντέρ οκτώ επεισοδίων με τίτλο «Premium», στο οποίο παρουσιάζει την κερδοφόρα «επιχείρηση» που έχει στήσει η σύντροφός του Χάνα Γουέις στη δημοφιλή πλατφόρμα δικτύωσης, μέσω της οποίας βγάζει 1.750 ευρώ τον μήνα, πουλώντας αισθησιακές φωτογραφίες της.

Σε

μια εποχή που επιτήδειοι κλέβουν φωτογραφίες ανυποψίαστων κοριτσιών από τα social media και τις προωθούν σε σπείρες online πορνογραφίας, η μέθοδος του Γουίλεσι έχει προκαλέσει περαιτέρω ανησυχία σε γονείς, οι οποίοι φοβούνται ότι με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά τους εξωθούνται σε ένα είδος διαδικτυακής πορνείας.

Premium λογαριασμός

Ωστόσο, ο 29χρονος κινηματογραφιστής υποστηρίζει ότι τα νέα κορίτσια μπορούν να καλύπτουν τα έξοδα των σπουδών τους εύκολα και γρήγορα με τη βοήθεια του Snapchat, αντί να αναγκάζονται να πιάσουν κάποια part-time δουλειά. Δημιουργώντας έναν premium λογαριασμό, ο κάθε χρήστης μπορεί να στείλει σέξι φωτογραφίες του σε άλλους χρήστες ιδιωτικά με χρηματικό αντάλλαγμα. «Μου αρέσει το γεγονός ότι αυτό που κάνω δεν είναι αυτό που οι άλλοι θεωρούν σωστό» δηλώνει η 19χρονη σύντροφος του Γουίλεσι, η οποία ξεκίνησε βγάζοντας 8 ευρώ την ώρα και τώρα φτάνει να κερδίζει ακόμη και 90 ευρώ.

Αν και τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της δεν δείχνουν να έχουν κανένα ενδοιασμό για τον τρόπο, με τον οποίο βγάζει τα προς το ζην η 19χρονη κοπέλα, δεν συμβαίνει το ίδιο και με το περιβάλλον τους, και πρωτίστως με τη μητέρα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα