ΑΕΚ: Κοντά με Τσαβαριά, γρίφος για τον επιθετικό

19:45 1/7/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΑΕΚ: Κοντά με Τσαβαριά, γρίφος για τον επιθετικόΠαρασκευή, Ιούλιος 1, 2016 - 19:45

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αποκάλυψε από την Πολωνία, όπου βρίσκεται μαζί με την ομάδα για την προετοιμασία, καταρχάς ότι η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπρούνο Τσαβαρία και στη συνέχεια ότι η «Ενωση» κινείται για να αποκτήσει επιθετικό, το όνομα του οποίου δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Ο Πάμπλο Τσαβαρία είναι, λοιπόν, δεδομένα ο εκλεκτός

της ΑΕΚ για τα εξτρέμ.

Ο 29χρονος Αργεντινός, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Λανς, έμεινε χθες ελεύθερος και μπορεί να διαπραγματευτεί το μέλλον του σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Επαφές

Την είδηση για τον Τσαβαρία επιβεβαίωσε, μάλιστα, και ο μάνατζέρ του, επιβεβαιώνοντας ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις. «Ναι, είναι αλήθεια ότι υπάρχει πρόταση για τον παίκτη από την ΑΕΚ. Ο Τσαβαρία ενδιαφέρεται να έρθει στην ΑΕΚ, του αρέσει η προοπτική της ομάδας. Εχουμε μιλήσει με την ομάδα και τους εκπροσώπους της. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τη Λανς ολοκληρώθηκε. Η πρόταση είναι συζητήσιμη , αλλά βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις για να προχωρήσει το deal».

Οσον αφορά το θέμα του σέντερ φορ, η πρόθεση είναι να τελειώσει άμεσα. Μάλιστα, η ΑΕΚ έχει προκρίνει ως πρώτη στη λίστα την περίπτωση φορ το όνομα του οποίου ακόμα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Και είναι μια περίπτωση που τη δουλεύουν υπό άκρα μυστικότητα. Πάντως στο προσκήνιο παραμένουν και ο Φλέτσερ και ο Ζοζούλια. Για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό στη μεσαία γραμμή προβάδισμα έχει πάρει ο Γκόικο Κάτσαρ, ο οποίος βρίσκεται εδώ και καιρό σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την «Ενωση».

Γ. Σηφάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα