Youtuber έξι ετών με αμύθητη περιουσία

ΚΟΣΜΟΣYoutuber έξι ετών με αμύθητη περιουσίαΤετάρτη, Δεκέμβριος 13, 2017 - 18:25

❱❱ Κριτικάρει μέσω βίντεο παιχνίδια που του αρέσουν και σαρώνει στα views

Είναι μόλις έξι ετών, όμως έχει γίνει ήδη εκατομμυριούχος, κάνοντας μάλιστα αυτό που τον ευχαριστεί περισσότερο.

Ο μικρός Ράιαν από τις ΗΠΑ, που όπως κάθε παιδί της ηλικίας του λατρεύει να παίζει, ανακάλυψε με τη βοήθεια των γονιών του το μυστικό της επιτυχίας στο YouTube, αναρτώντας βίντεο στα οποία δοκιμάζει

και ασκεί κριτική σε διάφορα παιχνίδια.

Τον περασμένο χρόνο, σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes», αποκόμισε 11.000.000 δολάρια (9.400.000 ευρώ) μέσα από τις διαφημίσεις που συνοδεύουν τα βίντεο στο κανάλι του ToysReview. Είναι δημοφιλής κυρίως στα παιδιά από τριών έως επτά ετών από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Φιλιππίνες, ενώ οι εγγεγραμμένοι στο ToysReview ξεπερνούν τους 10.000.000.

Χαρακτηριστικό της επιτυχίας του είναι ότι βίντεο στο οποίο παίζει με παιχνίδια από την ταινία «Αυτοκίνητα» σχολιάζοντάς τα και το οποίο ανάρτησε τον Ιούλιο του 2015 έχει πάνω από 801.871.500 θεάσεις.
Ολα ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια, όταν ο τετράχρονος τότε Ράιαν ζήτησε από τη μητέρα του να φτιάξει βίντεο με κριτικές παιχνιδιών, ανάλογα με αυτά που παρακολουθούσε μανιωδώς.

Οι γονείς του φροντίζουν να μην αποκαλυφθούν η ταυτότητά του και η πόλη στην οποία μένουν, για να προστατεύσουν την ιδιωτική ζωή του, και συμμετέχουν στα βίντεό του. Η μητέρα του παραιτήθηκε από τη θέση της καθηγήτριας Χημείας σε λύκειο για να τον βοηθάει, ενώ ο πατέρας του εργάζεται ως μηχανικός.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα