Viral η γιαγιά της Μάνης σε spot της Apple

14:10 9/1/2017 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΔείτε το βίντεο που «γκρέμισε» το διαδίκτυοViral η γιαγιά της Μάνης σε spot της Apple Δευτέρα, Ιανουάριος 9, 2017 - 14:09

Νέο σποτ από την Apple, εξ ολοκλήρου γυρισμένο στην Ελλάδα, κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Μια Μανιάτισσα γιαγιά, μαζί με τη φουρνάρισσα, τον κουρέα,

τον ταχυδρόμο και τον παπά του χωριού (αγκαλιά με τη γάτα του!) πρωταγωνιστεί στο νέο σποτ της Apple -γυρισμένο εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα- για το κινητό τηλέφωνο iPhone 7 Plus και συγκεκριμένα τη λειτουργία «Πορτρέτο».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ

Η γιαγιά που... ξετρελαίνεται με το smartphone, παρασύροντας τελικά όλο το χωριό,, αφού σε λίγες ώρες το βίντεο διάρκειας μόλις ενός λεπτού στο κανάλι της Apple στο YouΤube (με τίτλο «Take mine») είχε πάνω από 400.000 views.

Η νεαρή ηθοποιός Νεφέλη Κουρή είναι κεντρικό πρόσωπο του σποτ, του τελευταίου από μια σειρά άλλων που παρουσιάζουν «εργαλεία» των νέων συσκευών της Apple.

Σύμφωνα με το σενάριο, όλα ξεκινούν όταν μια κοπέλα -η πανέμορφη Νεφέλη Κουρή, η οποία αυτήν την περίοδο συμμετέχει στο πετυχημένο σίριαλ του Alpha «Η λέξη που δε λες»- επισκέπτεται το Οίτυλο, προκειμένου να βρεθεί για λίγες ώρες κοντά στην αγαπημένη της γιαγιά.

Φωτογραφίες



Οι δύο γενιές κάθονται σε ένα παραδοσιακό καφενείο, όταν η εγγονή βγάζει το κινητό της και αρχίζει να φωτογραφίζει την ηλικιωμένη. Η φωτογραφία αρέσει τόσο πολύ στη γλυκιά γιαγιά, που δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της!

Ξαφνικά η νεαρή βρίσκεται στους δρόμους φωτογραφίζοντας έναν προς έναν όλους τους συγχωριανούς της! Στον ρυθμό της νέας λειτουργίας «Πορτρέτου» του iPhone 7 plus μπαίνουν ο ιερέας του χωριού, η φουρνάρισσα, ο κουρέας, ο ταχυδρόμος και ο βοσκός!

Ολοι ζητούν ένα καρέ, είτε με φόντο τη θάλασσα είτε την κεντρική πλατεία του χωριού! Σύμφωνα με την Apple, «το χαρακτηριστικό portrait mode βοηθά τους χρήστες να βγάζουν εξαιρετικά πορτρέτα, αφού δημιουργεί ένα εφέ βάθους πεδίου, που θολώνει το φόντο και δίνει στα πρόσωπα έντονο focus».

Να σημειωθεί ότι για μουσικό χαλί στο σποτάκι οι δημιουργοί του επέλεξαν το καταπληκτικό χαβανέζικο/yodeling τραγούδι «Πάμε στη Χονολουλού», του κορυφαίου ρεμπέτη της δεκαετίας του '30 Κώστα Μπέζου.

Keywords
Τυχαία Θέματα