Tus: Gay φιλιά στα «σκουπίδια»

SHOWBIZΝέα πρόκληση από τον Tus!Tus: Gay φιλιά στα «σκουπίδια» Παρασκευή, Νοέμβριος 17, 2017 - 18:20

❱❱ Θύελλα αντιδράσεων για την παθιασμένη σκηνή! Τι απαντά ο ράπερ

Νέα πρόκληση από τον Tus! Αυτή τη φορά δεν είναι οι στίχοι του που προκαλούν αντιδράσεις, αλλά οι άντρες που φιλιούνται στο βιντεοκλίπ του νέου τραγουδιού του, «Μην ξεχάσεις τα σκουπίδια»!

Η πέτρα του σκανδάλου ανέβηκε τα μεσάνυχτα στο YouTube και... άναψε φωτιές, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που σχολίασαν ότι ο εκκεντρικός ράπερ προκαλεί, τη στιγμή που τον ακούν και τον ακολουθούν νέα παιδιά.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τον τραγουδιστή, ο οποίος δεν είχε καμία διάθεση απολογίας. «Αυτά που ακούνε η νεολαία και τα μικρά παιδιά σήμερα είναι πολύ πιο gay από το concept του δικού μου βιντεοκλίπ! Δεν το θεωρώ κάτι ακραίο! Αυτό σας πείραξε;» αναρωτήθηκε ο καλλιτέχνης και δεν θέλησε να αφήσει άλλα περιθώρια για σχολιασμό!

To τραγούδι -πέραν της σκηνής των δύο αντρών που φιλιούνται με πάθος- δεν παρουσιάζει κάτι άλλο που θα μπορούσε να ενοχλήσει κάποιους! Οι στίχοι του αναφέρονται σε μια γυναίκα, η οποία δεν είναι καλή σύντροφος και την προτρέπει να φύγει από τη ζωή του, αλλά να μην ξεχάσει να πάρει τα σκουπίδια φεύγοντας.

Ο ράπερ το χαρακτηρίζει «λαϊκό» κομμάτι στιχουργικά και δεν βρίσκει τον λόγο που έχει ξεσπάσει όλη αυτή η θύελλα αντιδράσεων! Ο καλλιτέχνης επιλέγει από την αρχή της καριέρας του να προκαλεί με τα τραγούδια του, είτε μέσω των στίχων είτε μέσω της εικόνας, και σχεδόν σε κάθε δουλειά του γίνεται στόχος αρνητικών κριτικών και σχολίων για τη μουσική του.

Συνεχίζει να προκαλεί

Πριν από περίπου έναν χρόνο είχε ξεσπάσει σκάνδαλο με το τραγούδι του «Βουλγάρες», που κάποιοι χαρακτήρισαν άκρως ρατσιστικό και φαλλοκρατικό, και κάποιοι -πιο αυστηροί- υποστήριζαν ότι ήταν «ύμνος» στο τράφικινγκ με πρόσχημα τη σάτιρα.

Μάλιστα, μετά το πλήθος αρνητικών δημοσιευμάτων και την κατακραυγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πήρε θέση και η Γενική Γραμματεία Ισότητας! Την ίδια ώρα, παραλίγο να δημιουργηθεί και διπλωματικό επεισόδιο με τη γείτονα, καθώς θερμόαιμοι Βούλγαροι ορκίζονταν σε βίντεο που ανέβασαν στο internet ότι θα τον βρουν και θα τον συμμορφώσουν!

Ωστόσο, το... αυτί του Tus δεν φαίνεται ότι «ιδρώνει» από αντιδράσεις και αρνητικές κριτικές. Συνεχίζει να προκαλεί και να δηλώνει ανατρεπτικός με τη μουσική του!

Δείτε το video clip:

TusΜην ξεχάσεις τα σκουπίδιαgayΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα