To «τρικ» της Μελάνια τη βραδιά των Οσκαρ

ΚΟΣΜΟΣΣΕ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ (ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΚΑΡ) Ο ΤΡΑΜΠ! To «τρικ» της Μελάνια τη βραδιά των Οσκαρ Σάββατο, Φεβρουάριος 25, 2017 - 15:00

Την ώρα που οι celebrities θα ποζάρουν στο κόκκινο χαλί των βραβείων Οσκαρ, η Μελάνια Τραμπ στην επίσημη πρώτη της ως οικοδέσποινα θα υποδέχεται τους καλεσμένους του συζύγου της στην πρώτη δεξίωση που διοργανώνεται στον Λευκό Οίκο.

Πρόκειται για την ετήσια χοροεσπερίδα των κυβερνητών, κατά την οποία ο

Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα συναντήσει τους επικεφαλής των 50 πολιτειών των ΗΠΑ.

Οταν έγινε γνωστή η ημερομηνία της εκδήλωσης, οι «κακές γλώσσες» βρήκαν την ευκαιρία να σχολιάσουν ότι επέλεξε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να μην παρακολουθήσει την απονομή των βραβείων ο Ντόναλντ Τραμπ και αναστατωθεί από πιθανά σχόλια εναντίον του.

Ωστόσο, πρώην εργαζόμενη στον Λευκό Οίκο αποκαλύπτει ότι και στο παρελθόν έχουν συμπέσει οι δύο εκδηλώσεις. Η Ανίτα ΜακΜπράιντ, η οποία ήταν επικεφαλής του προσωπικού της Λόρα Μπους, δήλωσε στην «Daily Mail» ότι η χοροεσπερίδα των κυβερνητών διοργανώνεται πάντα είτε την τελευταία Κυριακή είτε την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου.Ηδη, κατά την ανακοίνωση για την εκδήλωση από τον Λευκό Οίκο, ο εκπρόσωπός του Σιν Σπάισερ έγινε δέκτης ερωτήσεων που υπονοούσαν ότι επιλέχτηκε εσκεμμένα η Κυριακή.

Ειδικότερα, η αρθρογράφος της «San Francisco Chronicle» αναφέρθηκε στη «στιγμή της Μέριλ Στριπ», στα Golden Globes, και ρώτησε για ποιον λόγο πιστεύει ο Σπάισερ ότι οι σταρ του Χόλιγουντ μίλησαν εναντίον του Τραμπ. Ο Σπάισερ απάντησε ότι το Χόλιγουντ είναι γνωστό για τις αριστερές ιδέες του.

Keywords
Τυχαία Θέματα