«Sugar baby» με cool σύντροφο!

ΚΟΣΜΟΣ«Sugar baby» με cool σύντροφο!Πέμπτη, Ιανουάριος 26, 2017 - 18:11

Το αγόρι της 18χρονης Καναδής, η οποία συνοδεύει ηλικιωμένους για να πληρώσει τις σπουδές της, κάνει τα στραβά μάτια στα καμώματά της

Σε ευκατάστατους ηλικιωμένους κυρίους στράφηκε 18χρονη για να πληρώσει, όπως επιμένει να λέει, τις σπουδές της. Η Γουίνι Μέι διαρρηγνύει τα ιμάτιά της ότι την πληρώνουν εκατοντάδες ευρώ, της προσφέρουν δωρεάν διακοπές και της κάνουν πανάκριβα δώρα μόνο και μόνο για να βγαίνουν ραντεβού μαζί της, επιμένοντας

ότι οι σχέσεις της είναι «πλατωνικές».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Το αγόρι της, από την άλλη, εκμυστηρεύεται ότι την όποια ζήλια ένιωθε την... ξεπέρασε. Η Μέι, που σπουδάζει μηχανικός στο Τορόντο του Καναδά, μέχρι πριν από τέσσερις μήνες έβγαζε χαρτζιλίκι δουλεύοντας ως σερβιτόρα.

Οταν μια συνάδελφός της τής αποκάλυψε ότι εργάζεται ως «sugar baby», η 18χρονη έσπευσε να εγγραφεί σε σχετική ιστοσελίδα. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να ομολογήσει ότι μέσα σε τέσσερις μήνες βγήκε ραντεβού με 10 άντρες πολύ μεγαλύτερης ηλικίας, κερδίζοντας πάνω από 2.200 ευρώ. Αμέσως, όμως, διευκρινίζει ότι οι σχέσεις της δεν περιλαμβάνουν σεξ, αλλά είναι «πλατωνικές».

Ο πιο γενναιόδωρος από αυτούς, που πρέπει να έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τη συντροφιά που του πρόσφερε η 18χρονη στο πλατωνικό ραντεβού, της έδωσε 550 ευρώ. Η ευγνωμοσύνη τους, πάντως, δεν εκφράζεται μόνο με ρευστό, αφού την έχουν γεμίσει με δώρα, όπως πανάκριβες τσάντες, ρούχα και το τελευταίο μοντέλο του iPhone. Αλλοι την πηγαίνουν ταξίδια, όπως ένας 50χρονος, με τον οποίο πήγε διακοπές στους καταρράκτες του Νιαγάρα.

Το εδώ και τρία χρόνια αγόρι της, από την άλλη, ο 19χρονος Μέισον Τσίλτον, φαίνεται ότι μετά το πρώτο σοκ ξεπέρασε τη ζήλια. «Τώρα αστειεύεται λέγοντας ότι είμαι κορίτσι με ακριβά γούστα, οπότε τουλάχιστον βγάζω κάποια χρήματα μόνη μου» λέει η Μέι.

Ο Τσίλτον το επιβεβαιώνει, προσθέτοντας ότι όχι μόνο δεν ζηλεύει, αλλά θα ήθελε να συναντήσει κιόλας τους άντρες με τους οποίους βγαίνει, «επειδή είναι καλοί άνθρωποι».Τα χρήματα που βγάζει η Μέι λέει ότι τα αφήνει στην άκρη για να πληρώσει τις σπουδές της. Εκτός απ' όσα ξοδεύει για να αγοράσει δώρα στην οικογένεια, στους φίλους και στο αγόρι της.

Keywords
Τυχαία Θέματα