Show Αρναούτογλου - Μουτσινά

TV GOSSIPShow Αρναούτογλου - ΜουτσινάΔευτέρα, Δεκέμβριος 4, 2017 - 18:39

❱❱ Οι δύο παρουσιαστές θα συνυπάρξουν μετά από δέκα χρόνια στο πλατό της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1 «Sunday Live»

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Οι Γρηγόρης Αρναούτογλου και Νίκος Μουτσινάς ξανά μαζί σε εκπομπή; Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι δύο δημοφιλείς παρουσιαστές θα είναι αυτοί που θα παρουσιάσουν το νέο σόου του ΑΝΤ1 «Sunday Live», το οποίο αρχικά ήταν να αναλάβουν ο Νίκος Μουτσινάς και η

Ζέτα Μακρυπούλια.

Για την ιστορία, οι δυο τους συνεργάστηκαν στον «Ομορφο κόσμο το πρωί» του Mega τη σεζόν 2007-2008 και στην παρέα τους είχαν και τη Σίσσυ Χρηστίδου. Ο Γρηγόρης είχε καταφέρει να «χτίσει» από το 2003 μια δυνατή πρωινή εκπομπή στο κανάλι της Μεσογείων, η οποία με τον ίδιο στο τιμόνι έμεινε στον αέρα έως το 2009. Η συνύπαρξή του με τον Μουτσινά μία σεζόν πριν ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες, καθώς ταίριαξε η... τρέλα τους! Ποιος δεν θυμάται τις τηλεφωνικές φάρσες που έκαναν στο κοινό; Παρ’ όλα αυτά δεν έλειπαν και οι μεταξύ τους κόντρες και διαμάχες, που συντέλεσαν τελικά στο να μη συνεχίσουν μαζί και στην τελευταία σεζόν του «Ομορφου κόσμου». Αλλωστε, το τεταμένο κλίμα περνούσε και στο κοινό!

«Νικ ο Κλοκ»

Τα χρόνια κύλησαν και στις 23 Οκτωβρίου του 2013 ο Νίκος Μουτσινάς έκανε το ντεμπούτο του στον Alpha, με το βραδινό σόου «Νικ ο Κλοκ». Το late night show, παρά τον σπιντάτο ρυθμό του, τα χορευτικά και το χιούμορ του παρουσιαστή, ολοκληρώθηκε συντομότερα απ' ό,τι είχε προγραμματιστεί. Υστερα από το πρόωρο φινάλε της εκπομπής του, ο Νίκος δέχτηκε πρόσκληση από τον Γρηγόρη, τη Μαρία Μπεκατώρου και τον Δημήτρη Σταρόβα και πάει καλεσμένος στο βραδινό talk show τους στον ΑΝΤ1 «Τα Καρντάσιανς». Το ημερολόγιο έγραφε 24 Δεκεμβρίου του 2014 όταν ο Γρηγόρης και ο Νίκος έλυσαν τις διαφορές ανάμεσά τους, έβγαλαν στη φόρα ο ένας τα στραβά του άλλου και στο τέλος είπαν μαζί -στην κυριολεξία- κι ένα τραγούδι!

Από τότε ο Αρναούτογλου δεν χάνει ευκαιρία να καλεί στις εκπομπές του τον Μουτσινά! Το επόμενο ραντεβού τους δόθηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 2016 στο «The 2night show» και στις 5 Μαΐου του 2017 πάλι στην ίδια εκπομπή, όπου έδωσαν τα ρέστα τους, αφήνοντας πλέον να φανεί ότι η μεταξύ τους χημεία είναι αξεπέραστη και δύσκολα συναντάται στην TV. Ούτε μπηχτές ούτε ανασφάλειες για την πρωτιά. Και δεδομένου ότι και οι δύο πλέον ανήκουν στο δυναμικό του σταθμού, πολύ ωραία πράγματα μπορούν να συμβούν!

Με το που θα επιστρέψει ο Γρηγόρης από τις Φιλιππίνες -στις 23 Δεκεμβρίου-, ο ΑΝΤ1 έχει έτοιμη πρόταση στους δύο άντρες... Προσδοκία τους είναι αμφότεροι να θελήσουν να συμπράξουν στο σόου, γιατί κερδισμένος θα βγει ο τηλεθεατής. Από την άλλη μεριά, δεδομένου ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχει ξεκινήσει στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 μια παρόμοια εκπομπή με το «Τhe 2night show», είναι μάλλον απίθανο ο Γρηγόρης να δεχτεί να προβάλλονται στον σταθμό δύο πανομοιότυπα talk shows.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα