Sexy pool girls

SHOWBIZ Οι celebrities βρήκαν δροσιά στις πισίνεςSexy pool girlsΔευτέρα, Μάιος 22, 2017 - 14:19

Καύσωνας στο Instagram από τις βουτιές Hλιάκη, Μελέτη, Καινούργιου στην πισίνα

Τι κι αν οι υποχρεώσεις στην Αθήνα είναι πολλές και ο χρόνος για μια βουτιά λίγος; Οι celebrities βρήκαν δροσιά στις πισίνες, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Η Μαρία Ηλιάκη, η οποία πρωταγωνιστεί αυτήν την εποχή σε διεθνές διαφημιστικό σποτ γνωστής εταιρίας κινητών τηλεφώνων, και όχι μόνο, φόρεσε το μαγιό και το σκουφάκι της και άρχισε το... πρόσθιο και το ύπτιο σε πισίνα αθλητικών εγκαταστάσεων, προκειμένου να γυμναστεί. Ετσι, όχι μόνο δροσίστηκε, αλλά είδε και τους μυς της να σφίγγουν από την άσκηση.



Η Ελεονώρα Μελέτη δεν πρόλαβε να ρίξει τη σανίδα του σερφ στην Ανάβυσσο, ωστόσο φόρεσε κατακόκκινο μαγιό και βούτηξε στην πισίνα. Μάλιστα, θέλησε να δώσει έμφαση στο σέξι ολόσωμό της, κάνοντας τη φωτογραφία ασπρόμαυρη και αφήνοντας ως είχε μόνο το χρώμα του μαγιό.

Οσο για την Κατερίνα Καινούργιου; Εκείνη άφησε τα μαλλάκια της... ανακατωμένα, προτίμησε ένα girly μπικίνι και ανέβασε τη φωτογραφία που τράβηξε κάποιος φίλος της στο Instagram για να δείξει πως, ναι, μπορεί να είναι αυθόρμητη και όχι «στημένη». Αλλωστε από πέρυσι η παρουσιάστρια θέλησε να δείξει τον natural καλοκαιρινό εαυτό της, φορώντας τα σέξι μαγιό της και καθόλου make up. Και εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει κάτι πιο out από το full μακιγιάζ στην παραλία.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα