Sex και με τις μικρές αδελφές μου

ΡΕΠΟΡΤΑΖSex και με τις μικρές αδελφές μου Πέμπτη, Δεκέμβριος 14, 2017 - 17:26

❱❱ Τι κατέθεσε η πρώην σύζυγος του συνταξιούχου αστυνομικού για την αρρωστημένη δράση του

Ολο και πιο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για τον 60χρονο συνταξιούχο αστυνομικό που συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων στη Λάρισα, αλλά αποκαλύφθηκε ότι διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με δύο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 15 και 17 χρόνων.

Στην κατάθεσή της η πρώην σύζυγός του αποκαλύπτει ότι τα κορίτσια που εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ήταν οι μικρότερες αδελφές της!
Η 35χρονη επικαλέστηκε δύο κάρτες μνήμης και ένα κινητό του πρώην συζύγου της, τα οποία είχε βρει πριν από τρία χρόνια στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού τους. Σύμφωνα με την ίδια, από τις καταχωρισμένες φωτογραφίες προκύπτει ότι ο πρώην αστυνομικός είχε ερωτικές επαφές με τις δύο ανήλικες.

Περιπτύξεις

«Μπαίνοντας στα αρχεία είδα βίντεο και φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονταν οι μικρότερες αδερφές μου σε ερωτικές περιπτύξεις μαζί του, καθώς και γυμνές φωτογραφίες τους. Επαθα μεγάλο σοκ και το χειρότερο είναι πως διαπίστωσα ότι το συγκεκριμένο υλικό ελήφθη όταν η γεννημένη το 1992 αδελφή μου ήταν ανήλικη, 15-16 ετών, δηλαδή περί το έτος 2006-2007, ενώ οι φωτογραφίες της γεννημένης το 1986 αδερφής μου ελήφθησαν παλαιότερα, περί το έτος 2002-2003, που και η ίδια ήταν ανήλικη 16-17 ετών» ανέφερε η 35χρονη, η οποία προσθέτει ότι ζήτησε εξηγήσεις από τον πρώην σύζυγό της, που αρνήθηκε τα πάντα και της είπε ότι δεν είχε γίνει τίποτα.

«Δεν είχα τη δύναμη να καταθέσω το συγκεκριμένο γεγονός έως σήμερα, από φόβο γιατί ο πρώην άντρας μου έλεγε ότι ακόμα και στην Αστυνομία να πάω «θα μου κλ… τα αρχ...», γιατί η Αστυνομία ήταν όλη δική του και κανείς δεν θα τον πείραζε. Αποφάσισα, τελικά, να φύγω από το σπίτι φέτος την 1η Αυγούστου, γιατί η ζωή μου είχε γίνει πλέον ανυπόφορη, και ήρθα να τον καταγγείλω» ολοκλήρωσε την κατάθεσή της.

Ο 60χρονος φέρεται ότι υποστηρίζει πως το υλικό δεν ήταν δικό του, καθώς εντοπίστηκε στο υπνοδωμάτιο της πρώην γυναίκας του, και ότι το τοποθέτησε εκεί η ίδια για να τον εκδικηθεί ενοχοποιώντας τον, επειδή του ζητούσε επανειλημμένα να της γράψει το σπίτι του και εκείνος αρνιόταν.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα