«Sex and the city» στην Αντίπαρο

16:54 3/8/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΙΝΚΟΓΚΝΙΤΟ«Sex and the city» στην ΑντίπαροΠέμπτη, Αύγουστος 3, 2017 - 16:54

Οταν λέμε ινκόγκνιτο, το εννοούμε! Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ βρέθηκε για λίγες μέρες στην Αντίπαρο και δεν την πήρε κανείς χαμπάρι. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» πέρασε μέρος των διακοπών της στο όμορφο κυκλαδονήσι, που τα τελευταία χρόνια το προτιμούν πολλοί σταρ του Χόλιγουντ.

Η διάσημη ηθοποιός έμεινε σε μια πολυτελή ιδιωτική βίλα και έβγαινε έξω σπανίως, αφού προτιμούσε να απολαμβάνει τη σπάνια ομορφιά του νησιού και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου από τη βεράντα της.

Με παρεό

Μια μέρα πριν από την αναχώρησή της, ωστόσο, φόρεσε μια φουστίτσα τύπου παρεό, μοδάτες εσπαντρίγες -γιατί, αν δεν ξέρει η Πάρκερ από μόδα, τότε ποιος;-, άσπρο καπέλο Παναμά και σακίδιο ώμου και έκανε τη βόλτα της προς το κάστρο. Φυσικά, ήταν αρκετοί εκείνοι που την αναγνώρισαν, μόνιμοι κάτοικοι του νησιού, αλλά και παραθεριστές, αλλά, σεβόμενοι την προσπάθειά της να περάσει απαρατήρητη, δεν τράβηξαν φωτογραφίες.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτής της διακριτικής -θα λέγαμε- παρουσίας της στο νησί δεν έγινε γνωστό αν η ηθοποιός συνοδευόταν από τον σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ και τα τρία παιδιά τους ή αν ταξίδεψε μόνη στην Ελλάδα για να ξεκουραστεί και να γεμίσει μπαταρίες.

Αλλωστε, η fashion icon χολιγουντιανή σταρ έχει δηλώσει σε συνέντευξή της πως η αγαπημένη της χώρα στον κόσμο είναι η Ελλάδα, λάτρεψε την Κεφαλλονιά έπειτα από διακοπές που έκανε στο νησί και μάλιστα έχει αναφέρει πως θα ήθελε ένα σπίτι στην Ελλάδα.

Για την ακρίβεια είπε ότι «όλοι θα έπρεπε να έχουν ένα σπίτι στην Ελλάδα», σημειώνοντας παράλληλα πως τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στην ελληνική κουζίνα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα