O Φιλιππίδης ζητάει από το ΟΑΚΑ 538.000 ευρώ

19:34 1/8/2017 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑO Φιλιππίδης ζητάει από το ΟΑΚΑ 538.000 ευρώΤρίτη, Αύγουστος 1, 2017 - 19:34

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ Κώστας Φιλιππίδης, αξιώνοντας από το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης» αποζημίωση ύψους 538.000 ευρώ!

Ο λόγος, ξεκάθαρος: Ο τραυματισμός που υπέστη από μία λακκούβα στον χώρο της προπόνησής του στο ΟΑΚΑ

και του στέρησε τη δυνατότητα να συμμετάσχει στα Diamond League που διεξήχθησαν σε Παρίσι (1/7), Λοζάνη (6/7), Ραμπάτ (16/7) και Μονακό (27/7). Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην αγωγή, είχε προπληρώσει εισιτήρια και διαμονή για τον ίδιο και τον προπονητή του Δημήτρη Κυτέα. Το κακό συνέβη στις 19 Ιουνίου, όταν πριν από το άλμα «πάτησα στο κομμάτι ταρτάν που κάλυπτε τη λακκούβα, το οποίο υποχώρησε, με αποτέλεσμα το πόδι μου να βρεθεί στην παραπάνω λακκούβα, μήκους πενήντα εκατοστών, βάθους τριών εκατοστών και πλάτους δεκαπέντε εκατοστών, και υπέστην ρήξη έσω μηνίσκου αριστερού γόνατος» αναφέρει χαρακτηριστικά. Σύμφωνα πάντα με τα αναγραφόμενα στο ιστορικό της αγωγής του, ο Φιλιππίδης είχε ζητήσει επανειλημμένως από τη διεύθυνση του ΟΑΚΑ να λάβει τα αναγκαία μέτρα για την επισκευή του επίμαχου σημείου, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε.

Το θέμα τους τραυματισμού του Φιλιππίδη έφτασε μέχρι τη Βουλή. Ο Φιλιππίδης είναι εξαιρετικά δύσκολο να είναι σε καλή κατάσταση για να αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που ξεκινά την Παρασκευή στο Λονδίνο, ελπίζει τουλάχιστον ότι θα δικαιωθεί δικαστικά.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα