O... Δον Ζουάν του «Survivor» δεν ξεκολλά από τις bodybuilders

SHOWBIZΚρητικιά καλλονή το νέο φλερτ του Κωνσταντίνου ΒασάλουO... Δον Ζουάν του «Survivor» δεν ξεκολλά από τις bodybuildersΤετάρτη, Αύγουστος 23, 2017 - 16:36

Εκεί που οι... φωτιές της προσωπικής ζωής του Κωνσταντίνου Βασάλου είχαν αρχίσει να σβήνουν, έρχεται ακόμη μία bodybuilder να δηλώσει παρουσία στο πλευρό του πρώην «Μαχητή».

Τι τρέχει, λοιπόν, με τον Κωνσταντίνο και τη μελαχρινή Αποστολία Λυβιάκη, με την οποία ποζάρει στα social media και μάλιστα

δύο μέρες πριν γευμάτιζε μαζί της, παρουσία και του Ορέστη Τσανγκ;

Ο καλογυμνασμένος «Survivor» διεκδικεί επάξια τον τίτλο του... Δον Ζουάν, ενώ εμείς περιμένουμε στη γωνία παρακολουθώντας και «κόβοντας» αντιδράσεις για το νέο φλερτ του με την κούκλα Κρητικιά. Θέλετε και το καλύτερο; Ασχολείται κι εκείνη με το bodybuilding, όπως και οι δύο προηγούμενες κοπέλες που φερόταν ότι ήταν σύντροφοί του, η Βασιλική Αγιαννοπούλου και η Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν, οι οποίες πλέον δεν θέλουν να τον βλέπουν μπροστά τους ούτε ζωγραφιστό.

Σύμφωνα με όσα ποστάρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο εκείνος όσο και Χανιώτισσα κυπελλούχος Ελλάδος στο bodybuilding και fitness, στην κατηγορία bikini, το 2013, οι δυο τους γνωρίζονται καλά και απολαμβάνουν νυχτερινές εξόδους, στις οποίες όμως συνοδεύονται από φίλους. Η αλήθεια είναι πως αν όντως κάτι τρέχει μεταξύ τους, αποφεύγουν να το δημοσιοποιήσουν.

Ωστόσο προχθές ο Κωνσταντίνος ανέβασε ένα Insta story, στο οποίο φαινόταν να βρίσκεται σε εστιατόριο, με την Αποστολία να κάθεται δίπλα του και τον Ορέστη Τσανγκ να κρατάει το κινητό και να κάνει διάφορες γκριμάτσες.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη ποια είναι ακριβώς η φύση της σχέσης του Βασάλου και της Λυβιάκη, καθώς ο πρώτος επιλέγει να κρατάει το στόμα του κλειστό σε ό,τι αφορά τα προσωπικά του. Ωστόσο, σε περίπτωση που αποφασίσει να πει κάτι, καλό θα είναι να... ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού δεν θα θέλαμε να βρεθούμε ξανά εν μέσω... πυρών!

Τεράστιο θέμα

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό τα δύο κορίτσια που δήλωναν σύντροφοί του, πριν εκείνος μπει στο παιχνίδι αλλά και κατά τη διάρκειά του, προκάλεσαν τεράστιο θέμα διεκδικώντας τον η καθεμιά για τον εαυτό της. Ομως, ο Κωνσταντίνος δήλωσε single μετά το τέλος του «Survivor» προκαλώντας την οργή των δύο γυναικών, οι οποίες κατέληξαν να κάνουν κοινό μέτωπο εναντίον του. «Ποιος σε ήξερε πριν από το παιχνίδι; Ποιος θα σε θυμάται κάνα εξάμηνο, οκτάμηνο μετά; Κανείς! Ξεκαβάλα, γιατί το καλάμι σπάει εύκολα και η πτώση θα ’ναι άσχημη!» είχε γράψει στο Instagram η Αγιαννοπούλου, ενώ η Ταρκμανιάν είχε εξηγήσει «η γνωριμία μας προέκυψε πριν φύγει και μου ζήτησε να τον περιμένω».

Κωνσταντίνος ΒασάλοςΑποστολία ΛυβιάκηΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα