NOMADS: «Πόλεμος» για τον Μαυρίδη

TV GOSSIPNOMADS: «Πόλεμος» για τον ΜαυρίδηΠαρασκευή, Νοέμβριος 3, 2017 - 19:10

❱❱ Βγήκαν μαχαίρια στο «Nomads» και οι χρήστες του twitter «τα χώνουν» στην ομάδα της Φωτιάς

Το νέο... ξεκατίνιασμα στο «Nomads» δίχασε το twitter! Χριστίνα Κολέτσα, Αποστολία Ζώη και από χθες και Μαντώ Γαστεράτου εναντίον Γιώργου Μαυρίδη...

Οι χρήστες του διαδικτύου, που με αστραπιαία ταχύτητα σχολιάζουν

όσα συμβαίνουν στο reality του ΑΝΤ1, μοιράστηκαν στα δύο. Κάποιοι τάχθηκαν στο πλευρό του Γιώργου Μαυρίδη ενώ κάποιοι άλλοι υποστήριξαν ότι ο συγκεκριμένος παίκτης έχει στρατηγική.

«Ο Μαυρίδης είναι ένας ευαίσθητος και καλός άνθρωπος. Ομως έχει πιο ύπουλη στρατηγική και από τον Χανταμπάκη» έγραψε κάποιος. «Μου θυμίζει παιδάκι που το έχουν παρατήσει σε κατασκήνωση και όλο κλαίγεται, γιατί δεν τον παίζει κανένας» σχολίασε ένας άλλος. Βεβαίως, υπήρξαν και αυτοί που τον υπερασπίστηκαν: «Του τη λέγανε για τα σκυλιά, ειρωνεύτηκαν το επάγγελμά του, τον θάβανε, αλλά ο Μαυρίδης έχει τη στρατηγική» έγραψε μια φαν του tattoo artist, ενώ κάποιος άλλος έκανε και παραλληλισμό ανάμεσα στον παίκτη από την ομάδα της Φωτιάς και τον νικητή του «Survivor». «Τα ίδια με τον Ντάνο, γι’ αυτό ο Γιωργάρας γουστάρει τα σκυλιά, γιατί οι άνθρωποι είναι λύκοι... άι σιχτίρ».

Την ίδια ώρα, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης «στόλισε» τη Χριστίνα Κολέτσα για την ανεξήγητη έκρηξή της. «Φωνάξτε, μωρέ, τον μπόγια να μαζέψει την Κολέτσα... Αντε παίξε σε κάναν αγώνα, κουκλίτσα μου, και μετά μίλα!» και «Στο μεταξύ Μαυρίδη... η Κολέτσα και η Αποστολία σκυλιά είναι» ήταν μερικά από τα βιτριολικά σχόλια.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα