«Mega hit» με φάλτσα και φιλιά

ΚΟΣΜΟΣ«Mega hit» με φάλτσα και φιλιάΚυριακή, Αύγουστος 31, 2014 - 13:00

Ηταν οι αρχές της περασμένης δεκαετίας, όταν οι δυο τους άρχισαν μια σχέση γεμάτη πάθος αλλά και φήμες. Ακούστηκε και γράφτηκε ότι ο ένας έχει απατήσει τον άλλον, μάθαμε ότι τάχα υπήρχε εξώγαμο παιδί και ακούσαμε άπειρες φορές πως τους συνέβη ό,τι συμβαίνει σε κάθε ζευγάρι διάσημων, δηλαδή ότι χωρίζουν. Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι διέλυσαν τις πρόσφατες φήμες περί χωρισμού με ένα καυτό φιλί στην απονομή των βραβείων MTV VMA, ενώπιον

θεατών, τηλεθεατών και της κόρης τους Αϊβι Μπλου. Και τώρα που όλα φαίνεται να είναι καλά, αξίζει να ρίξουμε μια ματιά σε όλα όσα ακούστηκαν κατά καιρούς.

Δεκέμβριος 2008: Πρώην υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Ριάνα διαδίδει την ψευδή πληροφορία ότι η ερμηνεύτρια από τα Μπαρμπάντος έχει σχέση με τον Τζέι Ζι. Λίγο καιρό αργότερα ομολογεί ότι το έκανε μόνο και μόνο για να προκαλέσει θόρυβο, που θα έστρεφε την προσοχή στο τότε hit εκείνης «Pon de Replay».

Νοέμβριος 2009: Το internet πλημμυρίζει από φήμες ότι η Μπιγιονσέ έχει δεσμό με τον σωματοφύλακά της Τζούλιους.

Σεπτέμβριος 2011: Η Μπιγιονσέ, που είναι έγκυος, λέει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ο Τζέι Ζι -ή μάλλον η κολόνια του- μυρίζει άσχημα. Οι φήμες περί χωρισμού γρήγορα κατακτούν τα media.

14 Νοεμβρίου 2013: Η ιστοσελίδα Media Takeout γράφει ότι Τζέι Ζι και Μπιγιονσέ θα δοκιμάσουν να μείνουν χωριστά, σε ένα είδος δοκιμαστικού χωρισμού. Η ιστοσελίδα επικαλείται το περιοδικό «Star», που όμως απλώς είχε «εφεύρει» το θέμα.

Φεβρουάριος 2014: Η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» αναφέρει πως η Μπιγιονσέ έχει δεσμό με τον Μπαράκ Ομπάμα. Η αλήθεια είναι πως οι Ομπάμα έχουν οικογενειακή σχέση με τον Τζέι Ζι και την Μπιγιονσέ.

Απρίλιος 2014: Η Ρίτα Ορα σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έχει σχέση με τον Τζέι Ζι. Το είχε πει κάποιος ρεπόρτερ, μάλλον για να αποκτήσει λίγα λεπτά δημοσιότητας.

12 Μαΐου 2014: Ηταν η μέρα που η αδελφή της Μπιγιονσέ, η Σολάνς, χτύπησε τον γαμπρό της μέσα σε ασανσέρ, μη γνωρίζοντας ίσως ότι υπήρχαν κάμερες ασφαλείας.

14 Μαΐου 2014: Κάποιοι διαπιστώνουν ότι η Μπιγιονσέ έχει αφαιρέσει τατουάζ από το δάχτυλό της, το οποίο είχε χτυπήσει όταν έκανε δεσμό με τον άντρα της. Λίγο αργότερα η ίδια ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες της με τη Σολάνς, αλλά και μία με τη Ριάνα. Είναι η απάντησή της σε φήμες που την ήθελαν «σκοτωμένη» τόσο με την αδερφή της όσο και με τη Ριάνα, επειδή δήθεν η τελευταία ευθύνεται για την κρίση στον γάμο της με τον Τζέι Ζι.

Τέλη Μαΐου 2014: Οι φήμες για επικείμενο χωρισμό πλημμυρίζουν ξανά το διαδίκτυο, καθώς όλοι αναρωτιούνται τι οδήγησε τη Σολάνς να χτυπήσει στον Τζέι Ζι.

Ιούνιος 2014: Μια γυναίκα μηνύει συγκρότημα περιοδικών που έγραψαν πως είναι η μυστική ερωμένη του Τζέι Ζι.

26 Ιουνίου 2014: Ξεκινά η κοινή περιοδεία του ζευγαριού, με τίτλο «On the Run». Κάποιοι υποψιάζονται -όχι άδικα- ότι οι τελευταίες φήμες οφείλονται στις μειωμένες πωλήσεις εισιτηρίων για τις συναυλίες.

21 Ιουλίου 2014: Γράφεται και αναμεταδίδεται αστραπιαία πως όλη η σχέση και ο γάμος του ζευγαριού ήταν μια επιχειρηματική συμφωνία, και ότι το ζευγάρι θα ανακοινώσει τον χωρισμό του αμέσως μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του. Η Μπιγιονσέ το διαψεύδει εμμέσως ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία με τον άντρα της και την κόρη τους.

26 Ιουλίου 2014: Η περίφημη «Page Six» της «New York Post» γράφει ότι δεν τίθεται θέμα «αν» αλλά «πώς» θα χωρίσει το ζευγάρι. Φυσικά επικαλείται ανώνυμες πηγές.

27 Ιουλίου 2014: Η Μπιγιονσέ το διαψεύδει και πάλι, με τον ίδιο τρόπο. Ανεβάζει σειρά φωτογραφιών στο Instagram δείχνοντας πως όλα είναι καλά στη σχέση της με τον άντρα της.

28 Ιουλίου 2014: Η «Page Six» επανέρχεται γράφοντας πως η Μπιγιονσέ αναζητεί σπίτι για να μείνει μόλις χωρίσει από τον Τζέι Ζι, μαζί φυσικά με την Μπλου Αϊβι.

24 Αυγούστου 2014: Πάνω στη σκηνή της απονομής των βραβείων του MTV ο Τζέι Ζι και η Μπιγιονσέ βάζουν τέρμα στις φήμες. Εκείνος, κρατώντας αγκαλιά τη μικρή Μπλου Αϊβι, καλεί τη γυναίκα του για να της απονείμει ένα από τα βραβεία.

Εκείνη ανεβαίνει και μπροστά σε εκατομμύρια μάτια αγκαλιάζονται και φιλιούνται τρυφερά, υπό το βλέμμα της κόρης τους. Με αυτόν τον τρόπο το ζευγάρι απαντά σε όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν. Ισως βέβαια δικαιώνει έτσι εκείνους που υποστήριξαν πως όλος ο θόρυβος περί χωρισμού δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα διαφημιστικό κόλπο, με στόχο να ξεπουλήσουν τα εισιτήρια στην περιοδεία τους.

Γιάννης Δουνδουλάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα