Mαζί στα μπουζούκια

SHOWBIZMαζί στα μπουζούκιαΤρίτη, Μάιος 17, 2016 - 11:52

Οι φωτογράφοι «τσάκωσαν» τον Μάνο Ιωάννου και τη Βαλέρια Χοψονίδου να διασκεδάζουν έχοντας στην παρέα τους τον Κωνσταντίνο Ρήγο

Τι τρέχει με τον Μάνο Ιωάννου και τη Βαλέρια Χοψονίδου; Το πρώην ζευγάρι, πέντε μήνες μετά τον χωρισμό του, εθεάθη και πάλι μαζί, με τον ηθοποιό και την αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου να κάθονται στον ίδιο καναπέ και να διασκεδάζουν με τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού, της Ελένης Φουρέιρα και της Φανής Δρακοπούλου στο νυχτερινό κέντρο

Fantasia.

Ο φωτογραφικός φακός τούς «τσάκωσε» να συνομιλούν όλη τη νύχτα, να γελούν με την καρδιά τους, να σχολιάζουν και δήθεν τυχαία να αγγίζουν ο ένας τον άλλον. Τα μόνα... εμπόδια για μια πιο τετ α τετ κουβέντα μεταξύ τους ήταν οι φωτογράφοι, που καραδοκούσαν (κι ίσως Ιωάννου και Χοψονίδου δεν ήθελαν να δώσουν παραπάνω «τροφή», προς το παρόν), αλλά και... ο Κωνσταντίνος Ρήγος! Ο σκηνοθέτης καθόταν στη μέση του λευκού καναπέ, χωρίζοντας το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, που κατέληξε να μιλά κυριολεκτικά πίσω από την πλάτη του, γεγονός το οποίο είχε κι αυτό τη γοητεία του.

Το φλογερό ειδύλλιο

Η Βαλέρια Χοψονίδου εισέβαλε στη ζωή του γνωστού ηθοποιού μετά τον χωρισμό του από τη Ναταλία Γερμανού. Το φλογερό ειδύλλιό τους κράτησε σχεδόν έναν χρόνο, μέχρι που ο Μάνος Ιωάννου έφυγε από τη σχέση λόγω των εντάσεων που υπήρχαν σχεδόν σε καθημερινή βάση. Στους πέντε μήνες που έζησαν χωριστά, υπήρξαν δημοσιεύματα τα οποία έκαναν λόγο για επανασύνδεση του νεαρού πρωταγωνιστή με τη Γερμανού, γεγονός που διαψεύστηκε γρήγορα από το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας, αν και οι δυο τους είχαν συλληφθεί αρκετές φορές να διασκεδάζουν παρέα.

Με το που άρχισε να... μυρίζει καλοκαιράκι, πάντως, φαίνεται ότι Μάνος και Βαλέρια το σκέφτηκαν ξανά κι είπαν να δώσουν μια ευκαιρία ο ένας στον άλλον. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν πρόσωπα από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Keywords
Τυχαία Θέματα