H κούκλα συνοδός του Λιβιεράτου μαγνήτισε τα φλας

SHOWBIZH κούκλα συνοδός του Λιβιεράτου μαγνήτισε τα φλαςΠέμπτη, Σεπτέμβριος 28, 2017 - 18:48

❱❱ Μια καλλονή... μυστήριο στο πλευρό του Λάμπη Λιβιεράτου.

Σε μία από τις σπάνιες βραδινές εξόδους του, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στο Ηρώδειο συνοδευόμενος από μια ξανθιά αιθέρια ύπαρξη και μαζί παρακολούθησαν τη βραδιά μπαλέτου των Bejart Ballet Lausanne.

Λίγο πριν από την είσοδό τους στον χώρο, τα φλας των φωτογράφων άστραψαν και η εντυπωσιακή κοπέλα, με αναλογίες μοντέλου, άφησε τους περαστικούς στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου με το στόμα ανοιχτό. Φορώντας ένα μαύρο μακρύ φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και κρατώντας πορτοκαλί clutch, η συνοδός του Λάμπη, που έμοιαζε περισσότερο με Σκανδιναβή παρά με Ελληνίδα, έκλεψε τις εντυπώσεις, με τον τραγουδιστή στο πλευρό της μάλλον να το απολαμβάνει.

Ο ίδιος προτίμησε σπορ ντύσιμο με σταράκια, t-shirt και πουκάμισο και απέφυγε οποιαδήποτε δήλωση στις τηλεοπτικές κάμερες. Εξι χρόνια μετά το διαζύγιο από την Εύη Αδάμ, ο Λιβιεράτος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του πως θα κάνει έναν επόμενο γάμο μόνο αν τον... χτυπήσει ο έρωτας κατακούτελα! Λέτε να του συνέβη τελικά; Δυστυχώς, κάθε προσπάθεια επικοινωνίας με τον τραγουδιστή για να μάθουμε την ταυτότητα της συνοδού του έπεσε στο κενό.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα