H επιστροφή των super models

ΚΟΣΜΟΣH επιστροφή των super models Πέμπτη, Δεκέμβριος 21, 2017 - 17:24

❱❱ Καλλονές-θρύλους της πασαρέλας επέλεξε για τη νέα καμπάνια της η Ντονατέλα Βερσάτσε

H Ντονατέλα Βερσάτσε στη νέα διαφημιστική καμπάνια της για την κολεξιόν της άνοιξης και του καλοκαιριού του 2018 σήκωσε ψηλά τον ηλικιακό πήχη

των μοντέλων αλλά και το πρεστίζ τους. Αντί για την αποκλειστική παρουσία του νέου αίματος του μόντελινγκ, βλέπε Τζίτζι Χαντίντ, Κένταλ Τζένερ και Εμιλι Ραταϊκόφσκι, οι δημιουργίες του οίκου Versace παρουσιάζονται από τις βετεράνους της πασαρέλας, τη 46χρονη Ναόμι Κάμπελ, την 51χρονη Σίντι Κρόφορντ, τη 48χρονη Κρίστι Τέρλινγκτον και την 37χρονη Ζιζέλ Μπίντχεν.

«Αυτή η καμπάνια αντιπροσωπεύει τον σύνδεσμο μεταξύ του παρόντος και του παρελθόντος» σχολιάζει στη σχετική ανακοίνωσή του ο οίκος Versace και προσθέτει: «Πρέπει να ξέρεις ποιος είσαι και από πού έρχεσαι για να χτίσεις το μέλλον. Και όταν είσαι ο επικεφαλής μιας φίρμας με τόσο ισχυρή κληρονομιά όσο η δική μου, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να την αγκαλιάσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ήθελα να δω ένα τόσο εμβληματικό καστ από σούπερ μοντέλα δίπλα σε προσεχώς εμβληματικά κορίτσια».

Μεταξύ αυτών των «προσεχώς εμβληματικών κοριτσιών» που συμμετείχαν στη φωτογράφιση είναι και η 16χρονη κόρη της Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ. Ενα από τα καλύτερα στιγμιότυπα της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου ήταν όταν η Ντονατέλα Βερσάτσε επανένωσε τα θρυλικά supermodels της δεκαετίας του '90 προς τιμήν του αείμνηστου αδελφού της Τζιάνι Βερσάτσε με αφορμή τα 20 χρόνια από τον θάνατό του.

Ο θετικός αντίκτυπος που είχε αυτό το reunion φαίνεται ότι έφερε και την ιδέα της συνέχισής του στη φωτογράφιση και μάλιστα με προσθήκες. Ετσι, εκτός από την Κλόντια Σίφερ, τη Ναόμι Κάμπελ, την Κάρλα Μπρούνι, την Ελενα Κρίστενσεν και τη Σίντι Κρόφορντ, που ήταν στην επίδειξη στο Μιλάνο, στη διαφημιστική καμπάνια που έκανε ντεμπούτο της στις 18 Δεκεμβρίου εμφανίζονται επίσης στις φωτογραφίες του Στίβεν Μάιζελ και η Λίντα Εβαντζελίστα και η Κρίστι Τέρλινγκτον.

Οπως και το fashion show έτσι και η καμπάνια αποτελεί φόρο τιμής στον Τζιάνι Βερσάτσε, ο οποίος ίδρυσε και διηύθυνε τον ιταλικό οίκο μόδας για δύο δεκαετίες έως τον θάνατό του, το 1997. Η Ναόμι Κάμπελ φόρεσε ένα μεταλλικό χρυσό φόρεμα για την καμπάνια, ενώ τα δημοφιλή μοτίβα ζώων και το θρυλικό λογότυπο, η «Μέδουσα», εμφανίζονται σε μεταξωτά κασκόλ, τζάκετ και πουκάμισα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα