H Demy έχει στις αποσκευές πολλή αγάπη!

12:30 7/3/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΕUROVISIONH Demy έχει στις αποσκευές πολλή αγάπη!Τρίτη, Μάρτιος 7, 2017 - 12:28

Με το «This is love» στον διαγωνισμό, που θα γίνει τον Μάιο στο Κίεβο! Τι λέει η τραγουδίστρια στην «Espresso».

«Στόχος μου είναι να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στη Eurovision με αξιοπρέπεια» δήλωσε η Demy στην «Espresso» λίγη ώρα μετά το τέλος του ελληνικού τελικού, που διεξήχθη χθες στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και μεταδόθηκε

απευθείας από την ΕΡΤ1.

Από τον ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Η ετυμηγορία του κοινού έδειξε ότι η «πριγκίπισσα της ελληνικής ποπ», όπως την αποκαλούν συχνά τα media, θα διαγωνιστεί τελικά τον ερχόμενο Μάιο στο Κίεβο με το κομμάτι «This is love».

«Αυτό που θέλουμε εγώ και οι συνεργάτες μου είναι να παρουσιάσουμε μια πολύ καλή συμμετοχή, για την οποία θα είμαστε περήφανοι όλοι, και εμείς, και εσείς. Προσπαθώ να μη σκέφτομαι θέσεις και βαθμολογίες, για να είμαι συγκεντρωμένη στον στόχο μου» μας είπε η Demy. Οσο για το γούρι που θα πάρει μαζί της στο Κίεβο της Ουκρανίας, όπου θα γίνει ο 62ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision; «Το γούρι μου είναι οι δικοί μου άνθρωποι, που θα βρίσκονται μαζί μου, και βέβαια οι συνεργάτες μου» σημείωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια της Panik Records.

Η βραδιά του ελληνικού τελικού με οικοδεσπότες τον ηθοποιό Αντώνη Λουδάρο και τη δημοσιογράφο Ελενα Μπουζαλά άρχισε λίγα λεπτά μετά τις 22.00. Φορώντας ένα εντυπωσιακό ροζ σύνολο του οίκου Mi-Ro η Demy εμφανίστηκε στο στούντιο Δέλτα της ΕΡΤ πλαισιωμένη από τον Δημήτρη Κοντόπουλο, ο οποίος έβαλε τη σφραγίδα του στη σύνθεση και στην παραγωγή και των τριών υποψήφιων τραγουδιών της, και τον Φωκά Ευαγγελινό, που θα υπογράψει τη σκηνοθεσία της εμφάνισης της τραγουδίστριας στη σκηνή του διαγωνισμού.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς προβλήθηκαν τα τρία βιντεοκλίπ με τα υποψήφια τραγούδια για την εκπροσώπηση της χώρας μας στη Eurovision: Πρώτα το «Angels» (στίχοι Romy Papadea), έπειτα το «This is love» (στίχοι Romy Papadea και John Ballard) και κατόπιν το «When the morning comes around» (στίχοι John Ballard).

Αμέσως μετά δόθηκε η σκυτάλη στο τηλεοπτικό κοινό, προκειμένου να ψηφίσει το κομμάτι που του άρεσε περισσότερο. Φέτος πρώτη φορά μαζί με τους τηλεθεατές ψήφισαν στον ελληνικό τελικό και εννέα κριτικές επιτροπές από εκπροσώπους συλλόγων της ομογένειας. Η ποσόστωση στην ψήφο ήταν 70% από το κοινό (μέσω televoting) και 30% από τις επιτροπές.

Guest stars στον χθεσινό ελληνικό τελικό ήταν ακόμη δύο συμμετέχοντες στη φετινή Eurovision, που παρουσίασαν τα τραγούδια τους: Ο Ηοvig από την Κύπρο και το συγκρότημα Sunstroke Project από τη Μολδαβία.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα