«H αγάπη ενώνει»

SHOWBIZ«H αγάπη ενώνει»Πέμπτη, Δεκέμβριος 14, 2017 - 17:23

❱❱ Η γιορτή- ΕΛΠΙΔΑ για τα αγγελούδια που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων

Στιγμές πλημμυρισμένες από εορταστική διάθεση χάρισε στα παιδάκια που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων στο Γουδή η γιορτή με τους καλικάντζαρους τυμπανιστές, τον Αγιο Βασίλη, τη μουσική και το πολύ κέφι, που τα έβαλε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, κάνοντάς τα να ξεχάσουν για λίγο τον σκληρό αγώνα που δίνουν.

Το σύνθημα της έναρξης της γιορτής έδωσαν με τα

τύμπανά τους οι καλικάντζαροι και η ομάδα πνευστών από τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ. Λίγο αργότερα έφτασαν στη μονάδα, η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο αγγελιοφόρος της ΕΛΠΙΔΑΣ Σάκης Ρουβάς, οι οποίοι περικυκλώθηκαν αμέσως από τα παιδιά. Στη συνέχεια, άναψαν όλοι μαζί το Δέντρο των Ευχών στην είσοδο του νοσοκομείου και κρέμασαν από μία ευχή.

«Η σημερινή ημέρα είναι για όλους μας ξεχωριστή! Είναι μια ημέρα που τα παιδιά του νοσοκομείου μας περιμένουν με ανυπομονησία και το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι διάχυτο παντού. Το νοσοκομείο μας φορά τα γιορτινά του και ζωντανεύει ακόμη πιο πολύ, μέσα από τα χρώματα, τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, τη μουσική, το υπέροχο δέντρο μας και, κυρίως, από την αγάπη που μας ενώνει!» τόνισε στον χαιρετισμό της η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Σάκης και Κάτια στο πνεύμα των ημερών

Το πνεύμα των Χριστουγέννων άγγιξε τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη, οι οποίοι ήταν περισσότερο διαχυτικοί από ό,τι συνηθίζουν μπροστά στους φωτογράφους! Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το ζευγάρι βρέθηκε στο χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ σε ξενοδοχείο των βορείων προαστίων και δεν έκρυψε τον έρωτά του, ανταλλάσσοντας φλογερά φιλιά, αγκαλιές και βγάζοντας selfies. Μάλιστα, η κυρία Ρουβά σχολιάστηκε θετικότατα τόσο για την καλή διάθεσή της, την οποία μετέφερε σε όλη την αίθουσα, όσο και για τις στιλιστικές επιλογές της, που ομολογουμένως της πήγαιναν πολύ.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα