Gstaad: «Happy new year» με hot ειδύλλια και ριλάξ

15:52 9/1/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZTOP SECRETGstaad: «Happy new year» με hot ειδύλλια και ριλάξ Σάββατο, Ιανουάριος 9, 2016 - 15:00

Στο διάσημο ελβετικό χωριό Gstaad την περίοδο των γιορτών μπορεί να έπεσε ελάχιστο χιόνι, αλλά πλημμύρισε από Ελληνες.

Εκτός του Ηλία Ψινάκη και του Τρύφωνα Σαμαρά, που γέμισαν τα social media με cult φωτογραφικά ενσταντανέ, στο Gstaad υποδέχθηκε το νέο έτος η χρυσή νεολαία, με leader τον νεαρό εφοπλιστή Γιάννη Προκοπίου, η οικογένεια του οποίου διαθέτει ιδιόκτητο σπίτι στην περιοχή. Ο Γιάννης Προκοπίου συνοδευόταν από την καλλονή σύντροφό του Παολίνα Διαμαντούλη και τον γοητευτικό αδερφό της Σεμπάστιαν Διαμαντούλη, ενώ η παρέα τους απαρτιζόταν και από τους Βασίλη Μιχαήλ, Αντώνη Ξυλά, Παναγιώτη Σπέντζο, Μάριο Κωνσταντόπουλο, που διέπρεψαν στο σκι στις βουνοκορφές του Eggli Gstaad, αλλά και στο GreenGo Club.

Στο Palace, στο σαλέ της οικογένειας Λάτση, διακριτική ήταν η παρουσία των παιδιών της, Πάρη Κασιδόκωστα, Εριέττας και Φίλιππου Κούρκουλου, όπως και της καλλονής Δήμητρας Μέρμηγκα και της φίλης της Βασιλίνας Φλωρίδη.

Εκτός από τον Γιάννη Προκοπίου με την Παολίνα του, το άλλο ωραίο ζευγάρι του Gstaad ήταν ο επιχειρηματίας Ηλίας Σάρρας (γιος του εφοπλιστή Γιάννη Σάρρα και της Ευγενίας Δασκαλοπούλου, της βιομηχανίας ΔΕΛΤΑ) με την αγαπημένη του από τον χώρο του μόντελινγκ Κάτια Δέδε, με την οποία είναι μαζί σχεδόν έξι μήνες.

Και στο Chamonix

Μετά το Gstaad, το «in love» ζεύγος συνέχισε τις διακοπές του στο Chamonix. Στο Gstaad υποδέχθηκαν το νέο έτος και πολλοί ακόμα συμπατριώτες μας, όπως ο γυμναστής της αθηναϊκής high society Νικόλας Ντάνος, ο επιχειρηματίας Ανδρέας Μάνεσης, ενώ το δικό του σπίτι εκεί λέγεται ότι φέτος αγόρασε το ζεύγος Μπάμπου Οικονομίδη - Αντζελας Βαγιωνή.

Σύμφωνα πάντως με αυτόπτη μάρτυρα της στήλης, στο λόμπι του πολυτελέστατου «Palace» εθεάθησαν και ο Γιάννης Μηλιός (γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ) με την κόρη του Ελιάνα, η οποία λατρεύει το Gstaad και το επισκέπτεται χρόνια τώρα.

Για την ιστορία, αναφέρουμε ότι το γραφικό Gstaad καθιερώθηκε ως θέρετρο τη δεκαετία του ’60 με την παρουσία πλούσιων Ελλήνων, όπως οι οικογένειες Παπαστράτου, Ζωγράφου, Κουλουκουντή και Φιξ. Στο ιδιόκτητο σαλέ τους, γεμάτο με πίνακες του Βαν Γκογκ και καλεσμένους από τον Φρανκ Σινάτρα ως τη Φαράχ Ντιμπά, υποδέχθηκαν το έτος 1983 ο Βασίλης και η Ελίζα Γουλανδρή, ενώ εποχή στο Gstaad έχει αφήσει το ρεβεγιόν στο σαλέ της Μαριάννας Λάτση για το millennium. Κάτοικοι του Gstaad (με δικό τους δρόμο) είναι και οι Θόδωρος και Γιάννα Αγγελοπούλου, όπως και το ζεύγος Τσάκου - Κριθαριώτη, που και φέτος έδωσε το «παρών».

Keywords
Αναζητήσεις
δημητρα μερμηγκα εγκυος, μανεσης ανδρεας αδερφη
Τυχαία Θέματα