Fan του «Breaking Bad» ο 15χρονος που άνοιξε πυρ σε λύκειο των ΗΠΑ

ΚΟΣΜΟΣFan του «Breaking Bad» ο 15χρονος που άνοιξε πυρ σε λύκειο των ΗΠΑΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 15, 2017 - 21:00

Εμμονή με τη σειρά «Breaking Bad» είχε ο 15χρονος που άνοιξε πυρ σε λύκειο στην πολιτεία Ουάσινγκτον, σκοτώνοντας τον καλύτερό του φίλο και τραυματίζοντας τρία κορίτσια.

Μάλιστα, ο Κέιλεμπ Σαρπ (μικρή φωτό) είχε προϊδεάσει τους συμμαθητές του για την πράξη του, ενώ είχε δημοσιεύσει και βίντεο στο YouTube, στο οποίο έκανε προσομοίωση πυροβολισμών.

Ο 15χρονος εισέβαλε

στο λύκειο Freeman του Σποκέιν την Τετάρτη κρατώντας δύο όπλα. Πυροβόλησε στο κεφάλι τον 15χρονο Σαμ Στράχαν, όταν ηρωικά προσπάθησε να τον σταματήσει, την ώρα που οι συμμαθητές του έτρεχαν πανικόβλητοι στους διαδρόμους. Από τα πυρά του τραυματίστηκαν τρεις μαθήτριες, οι οποίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Ο Σαρπ σταμάτησε να πυροβολεί μόνο όταν ένα μέλος του προσωπικού πάλεψε μαζί του, καταφέρνοντας να τον ακινητοποιήσει.

Οπως κατέθεσαν οι συμμαθητές του στην αστυνομία, κατά την έναρξη της χρονιάς ο δράστης τούς είχε πει ότι θα έκανε «κάτι ηλίθιο», κατά το οποίο θα έχανε τη ζωή του ή θα οδηγούνταν στη φυλακή. Φαινόταν ήσυχος, αλλά θαύμαζε την εγκληματική δράση των πρωταγωνιστών της σειράς «Breaking Bad».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα