Eρωτική κομεντί με super καστ

TV GOSSIPEρωτική κομεντί με super καστΤετάρτη, Ιούλιος 12, 2017 - 14:54

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

«Η ζωή της άλλης», «Κλεμμένα Ονειρα», «Δικαίωση». Ο Δημήτρης Αρβανίτης έχει καταφέρει επάξια να κερδίσει τον τίτλο του μετρ των μεγάλων επιτυχιών στην ιδιωτική τηλεόραση.

Αυτή την εποχή ο σκηνοθέτης ετοιμάζεται να κεντρίσει και πάλι το ενδιαφέρον του κοινού με τη νέα δουλειά που έχει στα σκαριά. Θέλετε και το καλύτερο; Δεν θα έχει ίντριγκες και δράματα όπως οι προηγούμενες. Δεκατρία χρόνια μετά τον «Εραστή δυτικών προαστίων», ο Αρβανίτης επιστρέφει στην κωμωδία!

Οπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο φύλλο της «Espresso», ο ΑΝΤ1 αναζητούσε την τρίτη τηλεοπτική σειρά που θα ενταχθεί στο καινούργιο πρόγραμμά του (σ.σ.: οι άλλες δύο είναι το νέο σίριαλ του Βασίλη Θωμόπουλου και η ελληνική βερσιόν της «Χουάνα, της παρθένας»). Φαίνεται, λοιπόν, ότι η εν λόγω παραγωγή θα είναι το νέο σίριαλ του Δημήτρη Αρβανίτη. «Κάναμε έναν πιλότο για μια κωμωδία που τιτλοφορείται “4x4”» λέει στην «Espresso» ο γνωστός σκηνοθέτης και συνεχίζει με την πλοκή της σειράς: «Αφορά την ιστορία τεσσάρων γυναικών, οι οποίες ήταν συμμαθήτριες στα παιδικά τους χρόνια και λίγο πριν από τον γάμο της μίας από αυτές αποφασίζουν να συναντηθούν. Εκεί τους έρχεται η ιδέα να δουν κατά πόσο οι άντρες τους είναι πιστοί. Ετσι αποφασίζουν να ριχτεί η μία στον άντρα της άλλης.

Εκείνοι δεν ξέρουν για τη σχέση των γυναικών και όταν το σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή γίνεται της κακομοίρας».

Βέβαια, ο Δημήτρης Αρβανίτης αποφεύγει να δώσει παραπάνω στοιχεία, αφού δεν θέλει να χαλάσει τις εκπλήξεις που περιμένουν τους τηλεθεατές. «Οι βασικές ηρωίδες είναι η Λυδία (Κατερίνα Μισιχρόνη), η Βερόνικα (Νίκη Γρανά), η Βούλα (Θωμαΐς Ανδρούτσου) και η Ανδρονίκη (Πηνελόπη Αναστασοπούλου). Κάποιες από αυτές, στην προσπάθειά τους να ξελογιάσουν τον άντρα της άλλης, θα δουν τις πράξεις τους να γυρίζουν μπούμερανγκ» συνεχίζει.

κρυμμένος άσος

Και κάπου εκεί βρίσκεται ο κρυμμένος άσος στο μανίκι του δημιουργού, που λέγεται... Κάτια Δανδουλάκη. «Οτιδήποτε έχουν σκοπό να κάνουν το κοινό θα το μαθαίνει μέσα από τις επισκέψεις τους στην ψυχολόγο τους, την οποία υποδύεται η Κάτια» αναφέρει ο Αρβανίτης. Και προσθέτει: «Αυτή η ιδέα υπήρχε στο κεφάλι μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ηθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση με μια ερωτική κομεντί, όπως είχα κάνει πριν από χρόνια με τον “Εραστή δυτικών προαστίων”, γιατί το αγαπώ πολύ αυτό το είδος. Είμαι ενθουσιασμένος. Είχα κουραστεί από το καθημερινό γύρισμα και από το δράμα και ήθελα να κάνω κάτι εβδομαδιαίο».

Εκτός από τις πέντε κυρίες, το καστ συμπληρώνουν κι άλλοι δημοφιλείς ηθοποιοί. «Το δυνατό μου χαρτί είναι το καστ που απαρτίζεται από εξαιρετικά ταλαντούχους ηθοποιούς. Τα ζευγάρια θα είναι Κατερίνα Μισιχρόνη - Ιωάννης Παπαζήσης, Νίκη Γρανά - Δημήτρης Μακαλιάς, Θωμαΐς Ανδρούτσου - Μάνος Παπαγιάννης και Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Θανάσης Βισκαδουράκης. Στη σειρά θα υπάρχει όμως και ο ρόλος μιας τρομερής και ιδιαίτερης υπηρέτριας, την οποία θα υποδυθεί η Μαρία Γεωργιάδου» λέει ο αστείρευτος δημιουργός και συμπληρώνει: «Το σενάριο το έγραψα στο αγαπημένο μου νησί, την Ικαρία, και όσοι το διάβασαν ξετρελάθηκαν». Τα ευτράπελα, πάντως, που περιμένουν τους ήρωες θα είναι πολλά. «Μία από τις ηρωίδες, αυτή που ετοιμάζεται για γάμο, ήταν για χρόνια στη Γαλλία. Εκεί είχε έναν γκουρού που της είχε απαγορεύσει το σεξ, προκειμένου να στεριώσει ο γάμος της. Το ζευγάρι για 1,5 χρόνο δεν είχε επαφές και όταν αρχίζει το σχέδιο, αυτοί είναι οι πρώτοι που έχουν πρόβλημα» αποκαλύπτει ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα