Comeback Βαλαβανίδη

SHOWBIZComeback ΒαλαβανίδηΤρίτη, Δεκέμβριος 13, 2016 - 17:17

Ο γνωστός ηθοποιός, έναν χρόνο μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο, επιστρέφει στη σκηνή με την παράσταση «Ο Εξηνταβελόνης»

Ο «σιδερένιος» Χρήστος Βαλαβανίδης, ύστερα από τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, επιστρέφει στο θέατρο. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από ενάμιση χρόνο, είναι πλέον καλά και λίγο πριν από τα Χριστούγεννα θα ανέβει

στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου!

Από τη Δήμητρα Δάρδα

Ο πρωταγωνιστής, ο οποίος έγινε γνωστός από την τηλεοπτική σειρά «Οι αυθαίρετοι» στον ρόλο του Κάπελα, του ταβερνιάρη αντίζηλου του Δημήτρη Πουλικάκου, υπέστη εγκεφαλικό τον Μάρτιο του 2015, τη στιγμή που βρισκόταν στο καμαρίνι του, στο Θέατρο «Ηβη» και ετοιμαζόταν για την παράσταση «TOC-TOC», όπου κρατούσε έναν από τους βασικούς ρόλους. Αφού νοσηλεύτηκε για ένα διάστημα, επέστρεψε στο σπίτι του προκειμένου να αναρρώσει πλήρως. Εκτοτε δεν είχε κάνει καμία δημόσια εμφάνιση, με μοναδική εξαίρεση την κηδεία του Μηνά Χατζησάββα.



Ο Χρήστος Βαλαβανίδης, ύστερα από 18 μήνες απουσίας, επιστρέφει και πάλι στο σανίδι φανερά αδυνατισμένος, αλλά με το ίδιο χαμόγελο και το αξεπέραστο χιούμορ! Με συμπρωταγωνιστές την Υρώ Μανέ, την Αμαλία Αρσένη και την Εύα Σιμάτου, θα εμφανιστεί στην παράσταση «Ο Εξηνταβελόνης», η οποία θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στη σκηνή «Νίκος Κούρκουλος».

Με την βοήθεια της συζύγου

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης, ο οποίος κατέκτησε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης το βραβείο Α΄ Αντρικού Ρόλου για την ταινία «Τα κουρέλια τραγουδούν», κατάφερε με τη φροντίδα της λατρεμένης συζύγου του, Ασπασίας Κράλλη, να σταθεί και πάλι στα πόδια του υγιής.

Keywords
Τυχαία Θέματα