Celebrities στο έλεος της «Ίρμα»

15:56 9/9/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΤο σπίτι του Ρίτσαρντ Μπράνσον καταστράφηκε, ενώ ο ίδιος σώθηκε, καθώς κρύφτηκε στο κελάριCelebrities στο έλεος της «Ίρμα»Σάββατο, Σεπτέμβριος 9, 2017 - 15:00

❱❱ Ποιοι μετρούν ζημιές στις πολυτελείς κατοικίες τους

ΑΠΟ ΤΗΝ
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Στο έλεος του τυφώνα «Ιρμα», ο οποίος συνεχίζει τη φονική του επέλαση προς τη νότια Φλόριντα, έχοντας αφήσει πίσω του αρκετούς νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές σε νησιά της Καραϊβικής, βρίσκονται χιλιάδες πολίτες, αλλά και δεκάδες celebrities που είδαν τις πολυτελείς βίλες τους να ισοπεδώνονται.

Οι επαύλεις

της Οπρα Γουίνφρεϊ και του Μικ Τζάγκερ σε Αντίγκουα και Μιστίκ γλίτωσαν τα χειρότερα, καθώς ο τυφώνας πέρασε ξυστά από τα νησιά αυτά, όμως δεν συνέβη το ίδιο και στο νησί Νέκερ του Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Ο δισεκατομμυριούχος της Virgin δήλωσε ότι το σπίτι του καταστράφηκε ολοσχερώς, όπως και τα περισσότερα κτίσματα στο νησί, ωστόσο ο ίδιος και το προσωπικό του σώθηκαν, καθώς ταμπουρώθηκαν στο κελάρι. Σημαντικές ζημιές φέρεται ότι έχουν υποστεί οι βίλες του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στο Σεν Μπαρτς και του Ντόναλντ Τραμπ στο Σεν Μάρτιν, ενώ εκδόθηκε ήδη εντολή για την εκκένωση της παραλιακής ιδιοκτησίας του Αμερικανού προέδρου Μαρ αλ Λάγκο στο Παλμ Μπιτς. Στη δίνη του τυφώνα βρέθηκαν την Παρασκευή τα νησιά Τερκς και Κέικος, όπου έχουν σπίτια ο Μπρους Γουίλις και ο Κιθ Ρίτσαρντς, ενώ κύματα ύψους έως και 6 μέτρων αναμένεται να πλήξουν σήμερα τις Μπαχάμες, με τους Εντι Μέρφι, Τζόνι Ντεπ και Ντέιβιντ Κόπερφιλντ να καρδιοχτυπούν για τις περιουσίες τους.

Ο «εξαιρετικά επικίνδυνος» τυφώνας, ο οποίος εξασθένησε το πρωί της Παρασκευής και πέρασε από την κατηγορία 5 στην κατηγορία 4, αναμένεται να φτάσει την Κυριακή στη νότια Φλόριντα. Εως το απόγευμα της Παρασκευής οι Αρχές επιβεβαίωσαν τουλάχιστον 14 θανάτους. Στο Μαϊάμι, εκατοντάδες κάτοικοι κάνουν ουρές στα καταστήματα για εμφιαλωμένο νερό και στα πρατήρια βενζίνης για καύσιμα, ενώ σήμερα θα ξεκινήσει και η υποχρεωτική εκκένωση της ακτής της Τζόρτζια στον Ατλαντικό.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα