Celebrities με μεγαλείο ψυχής

TV GOSSIPCelebrities με μεγαλείο ψυχήςΔευτέρα, Δεκέμβριος 18, 2017 - 18:29

❱❱ Τα κέρδη από τα εορταστικά «Rouk Zouk» και«Still standing» θα δοθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Φέτος τα Χριστούγεννα τα τηλεπαιχνίδια «Rouk Zouk» και «Still standing» παίζουν για τα παιδιά του Χαμόγελου του Παιδιού και εξασφαλίζουν το φαγητό τους για τα επόμενα χρόνια. Από τη Δευτέρα 25 μέχρι και την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 15.00 και στις 18.00, αντίστοιχα, στον ΑΝΤ1

«Κάθε παιδί θα έχει μια αγκαλιά».

Για δεύτερη συνεχή χρονιά και σε συνέχεια της μεγάλης καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που ξεκίνησε πέρυσι ο σταθμός του Αμαρουσίου στηρίζει και φέτος τον οργανισμό.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου στο «Rouk Zouk» η Μαίρη Μηλιαρέση αναλαμβάνει χρέη συμπαρουσιάστριας και με τη Ζέτα Μακρυπούλια και θα μοιράσουν όμορφα δώρα.
Την ίδια ημέρα στο «Still standing» παίζουν για καλό σκοπό οι ηθοποιοί της θεατρικής παράστασης «Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή».

Οι «παίκτες»

Οι Βασιλική Ανδρίτσου, Θανάσης Τούμπουλης, Τάσος Παλαντζίδης, Παρθένα Χοροζίδου, Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου, Σοφία Μουτίδου, Μάριος Δερβιτσιώτης, Τιμόθεος Θάνος, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Τζόυς Ευείδη και Ησαΐας Ματιάμπα θα βάλουν τα δυνατά τους για περισσότερα κέρδη.



Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου η Μαρία Μπεκατώρου καλεί για να παίξουν αγαπημένα πρόσωπα του ΑΝΤ1 έτσι οι Κατερίνα Ζαρίφη, Ράνια Κωστάκη, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, Θανάσης Πασσάς, Βασίλης Καλλίδης, Κώστας Τσουρός, Αρης Καβατζίκης, Φάνης Λαμπρόπουλος, Σοφία Τουντούρη και Τζένη Μελιτά. Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, χαρά, γέλιο και πολύ παιχνίδι θα υπάρχουν και την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στο «Still standing».

Οι ηθοποιοί από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια», Κώστας Κόκλας, Μάριος Αθανασίου, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρος Πούλης, Βασιλική Ανδρίτσου, Σταύρος Σβήγκος, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Γιώργης Κοντοπόδης, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιώργος Αμούτζας θα δοκιμάσουν τις γνώσεις τους και θα μιλήσουν για τις πιο όμορφες γιορτές τους.

Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου οι ηθοποιοί από τη θεατρική παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες» Ζέτα Δούκα, Παναγιώτης Πετράκης, Αρτεμις Ματαφιά, Τάσος Κωστής, Ηρώ Δημητριάδου, Αιμίλιος Ράφτης, Γιώργος Βάλαρης, Θανάσης Πισανίδης, Μαρία Κορινθίου, Πέτρος Ξεκούκης, Γιώργος Γαλίτης αγωνίζονται μέχρι τελικής μάχης!

Τέλος, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου η οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου καλεί στο πλατό της τους συντελεστές της σειράς του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή», Σοφίνα Λαζαράκη, Γιάννη Ποιμενίδη, Μυριέλλα Κουρεντή, Γιάννη Χατζηγεωργίου, Κώστα Αποστολάκη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Φωτεινή Ντεμίρη, Νίκο Αναγνωστόπουλο, Γιάννα Ζιάννη, Μάρω Χασιώτη και Φανή Γεωργακοπούλου για να μας πουν τα κάλαντα με τον δικό τους τρόπο.

Αυτό που έχει να κάνει το τηλεοπτικό κοινό είναι να παρακολουθήσει τα προγράμματα και να καλέσει στο 19810 ή να στείλει sms στο 19810 τη λέξη «ΧΑΜΟΓΕΛΟ». Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Οργανισμός Το Χαμόγελο του Παιδιού τα τελευταία 22 χρόνια έχει στηρίξει περισσότερα από 1.200.000 παιδιά και τις οικογένειές τους.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα