Bίασαν πάστορα

ΚΟΣΜΟΣBίασαν πάστοραΠέμπτη, Ιούλιος 27, 2017 - 12:27

«Απλώς παίζαμε...» υποστήριξαν οι τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν για τον βιασμό ενός πάστορα και κλήθηκαν από δικαστήριο της Ζιμπάμπουε να διευκρινίσουν πώς εννοούν το «παιχνίδι».

Κατά την ακροαματική διαδικασία ο πάστορας κατέθεσε πως μετέβη στο σπίτι των γυναικών για να του επιστραφούν χρήματα που του όφειλε η μία εξ αυτών. Οι γυναίκες τον κάλεσαν να μπει στο σπίτι και αντί να του επιστρέψουν τα χρήματα, τον έριξαν στο κρεβάτι, τον έγδυσαν, οι δύο τον κρατούσαν ακινητοποιημένο και η τρίτη τον εξανάγκασε να κάνει σεξ μαζί της. Κατηγορούμενες

για τον βιασμό του ιερωμένου -δεν κατονομάζεται για ευνόητους λόγους- είναι η 21χρονη Σάντρα Νκούμπε, η 23χρονη Ριαμουχέτσι Μλάουζι και η 25χρονη Μονγκίουε Μπόφου. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου, όταν οι γυναίκες τον κάλεσαν μέσα και τον έριξαν στο κρεβάτι, η Νκούμπε ήταν εκείνη που είχε σεξουαλική επαφή μαζί του. Η ίδια ισχυρίστηκε: «Απλώς παίζαμε... Δεν φαντάστηκα ότι θα το έπαιρνε στα σοβαρά»!

Τιμωρία

Η Μπόφου έφερε τα προφυλακτικά που «έτσι κι αλλιώς είχαν σπίτι» και του φόρεσε ένα, ενώ η Μλάουζι υποστήριξε πως ήθελε να «τακτοποιήσει» τον πάστορα, γιατί ριχνόταν στις γυναίκες, όταν τις έβλεπε στο μπάνιο. «Ηθελα μόνο να δω αν “φτιάχνεται”, πως δεν είναι ένας ξεχωριστός άντρας, όπως υποστηρίζει, αλλά ένας άντρας σαν όλους τους άλλους!» είπε χαρακτηριστικά.

Και οι τρεις γυναίκες αρνούνται τον βιασμό, αλλά δηλώνουν ένοχες για ανάρμοστη, επιθετική συμπεριφορά. Θα κρατούνται έως τις 7 Αυγούστου, οπότε θα γίνει η επίσημη δίκη τους.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα