82χρονος άνοιξε πυρ σε ΚΕΠ

15:33 6/2/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖ82χρονος άνοιξε πυρ σε ΚΕΠΣάββατο, Φεβρουάριος 6, 2016 - 14:30

Τον Χάρο με τα μάτια της είδε μια 42χρονη υπάλληλος του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών στην περιοχή Γεράκι της Λακωνίας, όταν ένας ηλικιωμένος άνοιξε πυρ εναντίον της έξω από τη δουλειά της, σκορπίζοντας τρόμο στην περιοχή και τραυματίζοντάς τη στο χέρι!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Ηταν γύρω στη 1.30 χθες το μεσημέρι, όταν η υπάλληλος, που είναι κάτοικος της περιοχής και μητέρα δύο παιδιών, βρισκόταν έξω από το ΚΕΠ

κάνοντας διάλειμμα για τσιγάρο. Εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, την πλησίασε ο 82χρονος συντοπίτης της -με τον οποίο φέρεται ότι γνωρίζονταν και είχαν προσωπικές διαφορές-, ο οποίος άρχισε να της λέει κάτι με οργισμένο ύφος και εκείνη του απάντησε επίσης έντονα.

Ο διαπληκτισμός τους συνεχίστηκε σε αυτόν τον τόνο για λίγα λεπτά, αλλά κάποια στιγμή ο ηλικιωμένος έβγαλε ένα περίστροφο, το οποίο έκρυβε κάτω από το σακάκι του. Δίχως να πει λέξη, πυροβόλησε μια φορά προς τη 42χρονη, η οποία κατέφυγε έντρομη μέσα στο κέντρο για να σωθεί. Ο δράστης, αντί να τραπεί σε φυγή, προχώρησε με γοργό βήμα προς το εσωτερικό του καταστήματος, στάθηκε στην πόρτα και πυροβόλησε ξανά άλλες δύο φορές προς την έντρομη γυναίκα!

Από θαύμα, μόνο μία από τις σφαίρες χτύπησε στο χέρι της 42χρονης και όχι στο κεφάλι ή σε κάποιο άλλο ζωτικό όργανο! Η γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη στο δάπεδο, ενώ στην περιοχή ξεσπούσε πανικός, με την τραυματισμένη να ουρλιάζει και μία συνάδελφό της να καλεί σε βοήθεια. Δύο άντρες που περνούσαν απέξω και άκουσαν τους πυροβολισμούς και τις φωνές όρμησαν στο ΚΕΠ, όπου ακινητοποίησαν και αφόπλισαν τον ηλικιωμένο.

Σύλληψη

Ο δράστης συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο, ενώ ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε τη γυναίκα στο Κέντρο Υγείας Γερακίου, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, και από εκεί στο Νοσοκομείο Σπάρτης.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Περιφέρειας Σπάρτης έπαιρναν ως αργά καταθέσεις από τους μάρτυρες της επίθεσης, που πληροφορίες αναφέρουν ότι οφείλεται σε προσωπικές διαφορές του ηλικιωμένου με τη 42χρονη.

Keywords
Τυχαία Θέματα