45χρονη έβαλε στην κατάψυξη το έμβρυο που είχε αποβάλει!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ45χρονη έβαλε στην κατάψυξη το έμβρυο που είχε αποβάλει!Παρασκευή, Απρίλιος 15, 2016 - 16:02

Θυμίζει ταινία τρόμου η υπόθεση που αποκαλύφθηκε στην Πάτρα, με πολύτεκνη μητέρα, η οποία φέρεται ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και παραδέχθηκε ότι έβαλε στην... κατάψυξη το έμβρυο που απέβαλε!

Οπως δικαιολογήθηκε στην κοινωνική λειτουργό, δεν μπορούσε να αποχωριστεί το νεκρό παιδί της.

Η ανατριχιαστική ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όταν η 45χρονη μητέρα

πέντε παιδιών (ηλικίας από 5 έως 12 ετών), που είχε μείνει ξανά έγκυος, υπέστη αιμορραγία και πήγε στη γυναικολογική κλινική του πρώην 409 Στρατιωτικού Νοσοκομείου της Πάτρας.

Η λαχτάρα της να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό έγινε θρήνος, όταν διαπιστώθηκε ότι είχε αποβάλει. Δύο ημέρες μετά πήρε εξιτήριο, αλλά τα χαρτιά για την ταφή του εμβρύου δεν είχαν ετοιμαστεί από το νοσοκομείο, όπως λέει η ίδια, και έτσι το πήρε μέσα σε ένα κουτί!

Τα έγγραφα

Οπως ισχυρίστηκε, δεν ήθελε να το αποχωριστεί και από την άλλη περίμενε να της παραδοθούν τα έγγραφα για την ταφή του. Ετσι, έβαλε το νεκρό έμβρυο στην κατάψυξη του ψυγείου της!

Οταν πήγε ξανά στο νοσοκομείο, δύο εικοσιτετράωρα αργότερα, εκμυστηρεύτηκε τι είχε κάνει στην κοινωνική λειτουργό και εκείνη ενημέρωσε τη διοίκηση.

Με την παρέμβαση ψυχολόγου, η μητέρα πείστηκε τελικά να θάψει το έμβρυο, ενώ το νοσοκομείο δεν είχε συντάξει πιστοποιητικό θανάτου και χρειάστηκε παρέμβαση του αντιπεριφερειάρχη Υγείας Αντώνη Χαροκόπου. Ομως, τα βάσανα για την τραγική μητέρα δεν τελείωσαν εκεί.

Οταν επισκέφθηκε άλλον γυναικολόγο, διαπιστώθηκε ότι κατά την αφαίρεση του νεκρού εμβρύου, το περιστατικό δεν αντιμετωπίστηκε επαρκώς, με αποτέλεσμα να μείνουν υπολείμματα και να κινδυνεύει η ζωή της 45χρονης, η οποία θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα