40χρονος προσπάθησε να ασελγήσει σε 11χρονο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ40χρονος προσπάθησε να ασελγήσει σε 11χρονοΠαρασκευή, Αύγουστος 28, 2015 - 17:00

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι ενός μικρού χωριού στη νότια Ρόδο από την υπόθεση απόπειρας ασέλγειας εις βάρος 11χρονου από έναν 40χρονο ιδιωτικό υπάλληλο! Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο Α.Τ. Αρχαγγέλου, ο 40χρονος σερβιτόρος σε ξενοδοχείο του νησιού προσπάθησε να ασελγήσει στον ανήλικο και μάλιστα σε προαύλιο εκκλησίας!

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία, σημειώθηκε την Τρίτη. Τρεις άντρες, κάτοικοι του χωριού, κάθονταν στο καφενείο, όταν ένας από αυτούς είδε τον 40χρονο να

περιφέρεται κοντά στην εκκλησία. Την ίδια ώρα μια γυναίκα που μένει κοντά στον ναό διαπίστωσε ότι με τον άντρα που κινούνταν περίεργα ήταν και ένα αγοράκι.

Τους πλησίασε και έντρομη, όπως κατήγγειλε, είδε ότι ο 40χρονος έχει κατεβάσει το παντελόνι του και ετοιμαζόταν να χαϊδέψει το παιδί. Αμέσως έβαλε τις φωνές και οι τρεις άντρες έσπευσαν στο σημείο, ενώ ο ανήλικος άρχισε να τρέχει.

Ακολούθησε επεισόδιο μεταξύ των κατοίκων και του φερόμενου ως δράστη, ενώ ύστερα από καταγγελία σχηματίστηκε εναντίον του δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου για απόπειρα ασέλγειας σε βαθμό πλημμελήματος. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εργοδότης του, ο οποίος τον απομάκρυνε από τη θέση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα