Βασιλιάδες: Τι θα δούμε σήμερα 26 Νοεμβρίου

13:08 26/11/2013 - Πηγή: TNSite

ΣΥΓΓΝΩΜΗ αλλά να πολεμάνε δύο άνθρωποι να ενωθούν εις σάρκα μίαν (επί 86 επεισόδια!) και πάνω που το αποφασίζουν (επιτέλους) να χτυπάει το κουδούνι και να τους διακόπτει, αυτό δεν το θέλει ούτε ο Θεός που θα 'λεγε και η Γιούλη (καλά ίσως στην προκειμένη περίπτωση η Γιούλη να έλεγε «ο Θεός έβαλε το χέρι του!») Αλλά ο Θεός δεν θέλει επίσης να ταλαιπωρείται κι αυτό το καλό παιδί ο Μηνάς, που τη μία πετάει στα σύννεφα και την άλλη προσγειώνεται ανώμαλα (όχι ότι δεν του αξίζει και λίγο -μεταξύ μας- με το παρελθόν που έχει!)

Η Τιτίκα παίρνει ξανά πίσω την εκπομπή της (ο Θεός να την κάνει -μιας

και Τον αναφέρουμε συχνά-) και ο Μηνάς μπαίνει στον πάγο. Η συμπαθέστατη-λέμε τώρα- κυρία Αλίκη (βλέπε μαμά Χριστίνας) σκάει μύτη από τη συμπρωτεύουσα και μαθαίνει τα πάντα για το love story της κόρης της με τον άξεστο ψαρομεταφορέα και ποιος είδε τη μητέρα Αλίκη, προστάτιδα της κοινωνικής θέσης της κόρης της, και δεν την φοβήθηκε!

Κι εκεί που ο Λεωνίδας προσπαθούσε να πείσει όλο τον κόσμο ότι δεν είναι ελέφαντας (ναι κανείς δεν πιστεύει ότι ένα τόσο καλό παιδί σαν τον Αλέξη θα έκανε ποτέ σαμποτάζ στη Σακίρα) μαθαίνει ο Σταύρος όλη την αλήθεια. Από την άλλη ο Μηνάς μάλλον παρέμεινε στον πάγο που τον έβαλε η Τιτίκα, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στη Μαρίνα. Η Λίζα μαθαίνει για την εκπομπή της Τιτίκας (φυσικά από τον Πάτροκλο) και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να πατώσει (πόσο ακόμα;). Μάρκος και Χριστίνα προσπαθούν να στεγάσουν τον έρωτά τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα... έλα μου όμως που εκεί που θα πάνε θα βρούνε μπροστά τους ακόμα πιο ενοχλητικά και επικίνδυνα βλέμματα... Αχ... Θέλει δύναμη ο έρωτας!..

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα