«Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»

10:08 18/4/2013 - Πηγή: TNSite
Δόσεις για όλους και για όλα, ληξιπρόθεσμα, χαράτσι, «κόκκινα δάνεια», αυθαίρετα στο επίκεντρο της κυβέρνησης. Ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» ξεκαθάρισε τις θέσεις της κυβέρνησης και του υπουργείου του προκειμένου να διευκολυνθούν τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Υποστήριξε ακόμη ότι «από την ώρα που ο πρωθυπουργός παρουσίασε το πλαίσιο της συμφωνίας με την τρόικα

κρίθηκε σκόπιμο για να μην υπάρχουν διαρροές, να βγούμε και να παρουσιάσουμε το πρόγραμμα. Αλλά αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο, είναι η ουσία».

Ανέφερε παράλληλα ότι «καταρχήν να πω ότι οι ενήμεροι είναι οκτώ στους δέκα», και πρόσθεσε πως «η ρύθμιση έχει να κάνει με δύο σκέλη. Το ένα αφορά τους ενήμερους και το άλλο έχει να κάνει με τους μη ενήμερους. Επομένως, υπάρχουν ρυθμίσεις και για τους μεν και για τους δε. Αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε».

Ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε ακόμη ότι νοιάζονται για το καλό της κοινωνίας και ότι τα μέτρα πάρθηκαν για ανακούφιση. «Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε», είπε.

Ανέφερε ακόμη πως «και το ότι κράτησε τέσσερις μήνες η διαπραγμάτευση με την τρόικα, κράτησε γιατί θέλαμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό.

Η ρύθμιση από την αρχή αφορούσε τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και επικεντρωνόταν στους άνεργους και τους συνταξιούχους. Δεχόμασταν και δεχόμαστε ότι αυτοί είναι τα πρώτα θύματα της κρίσης».

Και επικεντρώθηκε στον Τειρεσία λέγοντας: «Θα παρέμβουμε στον Τειρεσία. Θα τον εκσυγχρονίσουμε. Δεν θέλουμε να την πληρώνει μία επιχείρηση από μεμονωμένα περιστατικά», είπε.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα